Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η μεγάλη διαδικτυακή γιορτή ξεκινά από την Βέροια..WebFest


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για τα ελευθέρια της πόλης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα«Μάθηση, ελευθερία και Διαδίκτυο στην πράξη».Συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 4μμ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου το Webfest και σε περίπτωση που βρέχει ακυρώνονται όλα και γίνονται την επόμενη Κυριακή την ίδια ώρα.Το όραμα τους περιλαμβάνεται μέσα στην φράση "δικτυώνοντας την ανθρωπότητα και εξανθρωπίζοντας το Διαδίκτυο".Μέσα στην σελίδα τους αναφέρουν:Οι τεχνολογίες του Διαδικτύου δίνουν τη δυνατότητα να ανοίξουμε την πόρτα της οικουμένης σε πρόσωπα και πράγματα. Σε βιβλία και επιστήμες, σε καφενεία και καταστήματα. Προσδίδουν ταχύτητα και ευκολία στην πληροφορία, αλλά όχι απαραίτητα νου και φαντασία, δημιουργικότητα και ευτυχία.
Το ανθρώπινο μέτρο και η φύση είναι τα υλικά που μπορούν να μετατρέψουν τη δικτυωμένη ανθρωπότητα σε έναν καλύτερο κόσμο. Οι διαχρονικές αξίες πάντα μας εμπνέουν, αλλά θα πρέπει να εκσυγχρονισθούν για να αναδείξουν την ανθρώπινη διάσταση της τεχνολογίας που τώρα μας ταιριάζει.
Διαδίκτυο παντού, αλλά στα ανθρώπινα μέτρα. Τεχνολογική ή ανθρωπιστική η αφετηρία του καθενός, και οι δύο δρόμοι έχουν ενδιαφέρον. Μα πιο πολύ από όλα, τα σημεία συνάντησης τους είναι αυτά που μας συναρπάζουν!
Ας τα συμβιώσουμε μέσα από τα Webfests...


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com
ή εδώ: http://webfest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum