Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος ο Χάβος από τη ΒΕΡΟΙΑ!!

Παρελθόν από τη «Βασίλισσα του βορρά» αποτελεί ο προπονητής Μάκης Χάβος!!

Το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και οι δύο εντός έδρας ήττες με Ολυμπιακό και Πανιώνιο, δεν άρεσαν καθόλου στον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος πήρε την απόφαση για απομάκρυνση όχι μόνο του 43χρονου τεχνικού αλλά και όλου του τεχνικού επιτελείου!

Η ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι επήλθε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ιωακείμ Χάβο, όπως και με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο».

Ο Χάβος λοιπόν γίνεται ο πρώτος προπονητής που αποχωρεί φέτος από πάγκο ομάδας της Super League, έχοντας μόλις δύο ματς στο ενεργητικό του.

Τα ονόματα που ήδη ακούγονται για αντικαταστάτες του είναι πολλά και μεταξύ άλλων αυτά των Άγγελου Αναστασιάδη, Τάκη Λεμονή, Νίκου Κωστένογλου, Μπάμπη Τεννέ και όπως πάντα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φαίνεται ότι κακώς απομακρύνθηκε πέρσι από τον πάγκο της "Βασίλισσας", αφού και η ομάδα έπαιζε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και η δουλειά του τύχαινε της αποδοχής της πλειοψηφίας των αντιπάλων προπονητών!

Πάντως, η πρόσληψη νέου προπονητή θα πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε να εκμεταλλευθεί το κενό που υπάρχει λόγω της Εθνικής ομάδας και να προλάβει να μάθει την ομάδα, η οποία την επόμενη αγωνιστική δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum