Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κανονικά η μεταφορά των μαθητών στην Ημαθία


Ανακοίνωση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας και των Αστικών Βέροιας και Νάουσας

Κανονικά η μεταφορά των μαθητών – Περιμένουμε τα λόγια να γίνουν και πράξεις….

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας και τα Αστικά Βέροιας και Νάουσας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές και στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην έναρξη της μεταφοράς των μαθητών από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012.

Μετά την σοβαρή εμπλοκή στο ζήτημα, λόγω της αναποτελεσματικότητας και της αδιαφορίας που επέδειξαν οι αρμόδιοι, η λύση δρομολογήθηκε στη συνάντηση που είχαν οι Πρόεδροι του υπεραστικού ΚΤΕΛ και των Αστικών Βέροιας και Νάουσας με τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, μετά από καταλυτική πρωτοβουλία και παρέμβαση του βουλευτή Ημαθίας, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος ήταν και παρών

Κατά την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, υπήρξε πλήρης κατανόηση του θέματος από τον κ. Υπουργό και δόθηκαν κατευθύνσεις για την επίλυσή του.

Μετά από κάποια εμπλοκή που προέκυψε με τον αρμόδιο φορέα στην Ημαθία, τελικά επήλθε συνεννόηση και συμφωνία, ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες, στις κατευθύνσεις που δόθηκαν από το Υπουργείο, για να επιλυθούν τόσο οι εκκρεμότητες της περασμένης χρονιάς, όσο και η ομαλή λειτουργία της μεταφοράς των μαθητών κατά την φετινή χρονιά.

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας και τα Αστικά Βέροιας και Νάουσας εκφράζουν την ικανοποίησή τους και για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης και ελπίζουν ότι με την ίδια συνεπή και αταλάντευτη στάση που επέδειξε μέχρι σήμερα στο θέμα, οι προφορικές διαβεβαιώσεις που δόθηκαν θα υλοποιηθούν και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και πράξεις.

Επίσης υπογραμμίζουμε τη συμβολή στην επίλυση του θέματος, του βουλευτή Ημαθίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου

………………………………………………………………………………………………

Για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας – Ο Πρόεδρος: Αναστάσιος Συμεωνίδης

Για τα Αστικά Βέροιας – Ο Πρόεδρος: Παύλος Παυλίδης

Για τα Αστικά Νάουσας – Ο Πρόεδρος: Ηλίας Ορδουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum