Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε τον Dj του καινούργιου Club της Βέροιας...Must Club



Όλα είναι σχεδόν έτοιμα και στις 13 Οκτωβρίου θα γίνει η μεγάλη έναρξη του Must Club...100% ανανεωμένο και ανακαινισμένο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όλους τους οπαδούς του Clubbing του νομού Ημαθίας...Είναι κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια από  την νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας...Όπως και για κάθε Club έτσι και εδώ το κλειδί της επιτυχίας είναι η μουσική...Με δύο Dj να διασκεδάζουν τον κόσμο κάθε βράδυ φαίνεται πως θα το πετύχουν καθώς ένας από τους δυο έχει τεράστια εμπειρία στην Θεσσαλονίκη έχοντας παίξει σε πάρα πολλά μεγάλα μαγαζιά και ραδιοφωνικούς σταθμούς!!!Το όνομα του Πάνος Παναγιωτίδης...Το Veria-City-News έψαξε  και σας  τον παρουσιάζει ...Ο Πάνος Παναγιωτίδης κατάφερε μέσα στο πέρασμα του χρόνου να αναγνωριστεί από το κοινό που τον άκουγε στο ραδιόφωνο άλλα και σε live dj set's ως ένας από τους κορυφαίους.
Το 2003 καταφέρνει να κερδίσει ακόμα μια πρωτοπορία όταν πλέον είναι και ο μοναδικός VJ στην Ελλάδα με πάρα πολλούς τίτλους τραγουδιών σε video clip.
To 2004 ξεκινάει μια πορεία μέσω του ΛΑΙΚΟΥ FM 87,6 και καθιερώνει τον πρώτο ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό με live non stop ελληνικό megamix,αντικείμενο που υιοθετήθηκε τα επόμενα χρόνια και στους υπόλοιπους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς έχοντας ο ίδιος γνωρίσει την κορυφή των κατατάξεων.
Μέτα την αποχώρηση του από την ραδιοφωνία των FM το 2008 συνεχίζει να προκαλεί πανικό πλέον σε πολλά γνωστά νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.
Το Δεκέμβριο του 2010 ξεκινάει την ιστορική συνεργασία με τον ΓΙΩΡΓΟ ΖΕΛΕΛΙΔΗ στον όμιλο επιχειρήσεων TRUST και δημιουργούν το πρώτο επαγγελματικό web radio με την ονομασία www.trust-radio.gr στο όποιο εμφανίζεται με ζωντανές εκπομπές αλλά και με πολλά live dj set's για το ακροατήριο του σταθμού μέχρι και σήμερα.
Όπως συνηθίζουν οι φίλοι του και οι γνωστοί του να λένε ''ειναι ο άνθρωπος που έχει πολλές χιλιάδες gigabyte μουσικής παιδείας μέσα στο μυαλό του" γιαυτό και θα ακούσετε την περισσότερη ελληνική και ξένη μουσική σε μοναδικά non stop live set όπου και αν βρεθεί.



Εδώ τα μαθαίνετε όλα ΠΡΩΤΟΙ...


Veria-City-News

Η Μεγαλύτερη Παρέα Της Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum