Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Το τελειο ψυγειο για τον Βεροιωτη ανδρα

Οι ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας είναι γεγονός πως μέχρι τώρα προσανατολίζονταν στη γυναίκα και έκαναν focus αποκλειστικά και μόνο στις δικές της ανάγκες. 
Ήταν σαν οι άνδρες να μην υπήρχαν πουθενά τριγύρω, πράγμα ιδιαίτερα άδικο, δεδομένου ότι ο στόχος μας είναι να τους βάλουμε δυναμικά στο παιχνίδι...


Επρόκειτο όμως για έναν τεράστιο φαύλο κύκλο, αφού αν μία κουζίνα περιλαμβάνει αμιγώς γυναικείες συσκευές τότε ένας άνδρας δεν είχε κανένα λόγο να μπει μέσα, ενώ ταυτόχρονα οι γυναίκες δεν προσέφεραν ούτε καν ένα τόσο δα δέλεαρ.
 
Όλα αυτά μέχρι που κατασκευάστηκε το πρώτο ψυγείο για άνδρες, ένα ψυγείο που εκπληρώνει τα όνειρα όλων των ανδρών της γης (και δεν υπερβάλλουμε). Το Brew Master Refrigerator της Northstar είναι ένα ψυγείο με ειδική βρύση για μπύρα στο εξωτερικό του.
 
Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το ανοιγοκλείνει για να πιεί τη μπύρα του, αλλά μπορεί να γεμίσει το ποτήρι του καθώς στέκεται όρθιος απ' έξω. Καταλαβαίνετε όλες πως το ψυγείο αυτό θα ανοιγοκλείνει μόνο και μόνο για να γεμίσει μπύρα, έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum