Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Απο κοσκινο 800 ελληνικα blog

Η Αστυνομία αναζητά πιθανούς μιμητές του Μπρέιβικ

Περισσότερα από 800 μπλογκ με άκρως ρατσιστικό περιεχόμενο και ακροδεξιά ιδεολογία που καλλιεργεί το μίσος, λειτουργούν στην Ελλάδα και καθημερινά δέχονται χιλιάδες επισκέψεις, απόψεις και σχόλια.

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά αυτά τα blog, όμως μετά τη σφαγή στη Νορβηγία, τα βλέπει πλέον με «άλλο μάτι». Μάλιστα, από μέρα σε μέρα περιμένουν όλη τη διαδικτυακή βάση του Μπρέιβικ, ώστε να εντοπίσουν όλους τους συνδέσμους που πιθανώς να είχε στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», στην Ασφάλεια θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη ελληνικού στοιχείου στην υπόθεση Μπρέιβικ. Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη ο νορβηγός μακελάρης, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε άρωμα Ελλάδας στην υπόθεση, σύμφωνα τουλάχιστον, με όσα υποστήριζε ο ίδιος στο γνωστό, πλέον, μανιφέστο του. Μια εβδομάδα αργότερα, η ΕΛΑΣ είναι βέβαιη ότι ο 32χρονος είχε διασυνδέσεις με Έλληνες. Μάλιστα, ερευνούν ακόμη και για παρακλάδι της οργάνωσης Μπρέιβικ. Όλα αυτά βέβαια, θα αποδειχθούν όταν πάρουν στα χέρια τους τη βάση δεδομένων του Νορβηγού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum