Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Τα ποτιστικα της ΕΛ.ΑΣ.

«Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα» καθότι σοσιαλιστές άνθρωποι κυβερνούν και σκέπτονται να ξεπλύνουν τις πλατείες - από τα χημικά που έριξαν το προηγούμενο διάστημα - μαζί με τους ανθρώπους... Έτσι, λοιπόν, η «βροχή» δακρυγόνων με την οποία αντιμετωπίζονται οι διαδηλώσεις, θα εμπλουτιστεί και από βροχή (υπό μεγάλη πίεση) χρωματιστού νερού, που θα διαλύει και θα «μαρκάρει» τους διαδηλωτές καθώς, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «σκέφτεται» να χρησιμοποιήσει στις αναμενόμενες το προσεχές διάστημα μεγάλες διαδηλώσεις τις αύρες ρίψης νερού.
Οι αναγνώστες του «Π» θυμούνται σχετικό δημοσίευμα περί των... ποτιστικών σκέψεων της ηγεσίας της αστυνομίας. Την περασμένη βδομάδα για το ίδιο θέμα (και τις ίδιες σκέψεις της αστυνομίας) υπήρξε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εμπλουτίσει τις μεθόδους καταστολής της κοινωνίας με αυτήν τη συνταγή του «καταβρέγματος» η οποία είναι δοκιμασμένη διεθνώς.
Έτσι, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης οχήματος που διαθέτει κανόνια νερού, ειδικό για τη διάλυση πολυπληθών συγκεντρώσεων. Το όνομα αυτού: «Αίας» - μια και η δημιουργικότητα των Ελλήνων δεν σταματά στην αγορά τέτοιων «υπερόπλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum