Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αφου τις βίαζε ο Καντάφι, μετά τις έπαιρναν οι γιοί του

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη... προχώρησε μία Λίβυα ψυχολόγος από τη Βεγγάζη που καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον Μοαμάρ Καντάφι και τους γιους του.

Η Σεχάμ Σεργκέουα θα ζητήσει από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης να εκδώσει εντάλματα....σύλληψης εναντίον του Καντάφι και των γιων του, βάσει των στοιχείων που υπάρχουν, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Η Λίβυα ψυχολόγος υποστηρίζει ότι πέντε γυναίκες που ήταν στη φρουρά ασφαλείας του Καντάφι συμφώνησαν να καταθέσουν ότι είχαν πέσει πολλές φορές θύματα βιασμού από τον συνταγματάρχη και τους γιους του. Η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις γυναίκες που δέχθηκαν να καταθέσουν, αλλά και για το λιβυκό λαό και το Δικαστήριο που προτίθενται να την ακούσουν.

Όπως καταγγέλλει: "Οι γιοι του Καντάφι ήταν επικεφαλής πολιτοφυλακών που διέπρατταν συστηματικά βιασμούς κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης". Υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις ιστορίες που διηγήθηκαν αρκετές γυναίκες, ανέφερε η Σεργκέουα. Πρώτα τις βίαζε ο Καντάφι και στη συνέχεια τις περνούσαν σε έναν από τους γιους του, για να καταλήξουν σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους και επιτέλους τις αφήσουν.


totefteri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum