Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Το αυτοκίνητο της Δημάρχου Βέροιας και πάλι πάνω σε διάβαση...

Ενώ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεόδωρος Θεοδωρίδης λέει και ξαναλέει για την ανάγκη η δημοτική αστυνομία να αφήσει τις βόλτες στο κέντρο της Βέροιας και να αρχίσει να ασκεί καθήκοντα και πέρα από την βεβαίωση παραβάσεων στάθμευσης, η Δήμαρχος Βέροιας έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, με τον δικό της τρόπο... 

Παρκάρει το αυτοκίνητό της πάνω σε διαβάσεις, δίνοντας έτσι το "μότο" της δημοτικής αρχής της Βέροιας: Παρκάρετε όπου και όπως θέλετε! 

Στις 6/3/2011
Απόδειξη η δεύτερη φωτογραφία που έρχεται στο inveria.gr, από το ίδιο σημείο. Η πρώτη ήταν πρωί και η δήμαρχος είχε πάει σε κηδεία, η σημερινή είναι απογευματινή και ήταν σε γάμο.

Έτσι, δεν υπάρχει λόγος οι 10-15 δημοτικοί αστυνομικοί να υπάρχουν στη Βέροια και να γράφουν τον κόσμο (όχι βέβαια την προϊστάμενό τους), οπότε μπορούν να αρχίσουν να ελέγχουν για παραβάτες που ρυπαίνουν, τόσο στην Βέροια, όσο και στις άλλες δημοτικές ενότητες του Δήμου.

Όπως είχαμε γράψει στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση στις 6 Μαρτίου 2011 με τίτλο "Η εύκολη λύση για να γλιτώνετε τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας!", αν κάποιος τολμήσει να σας γράψει, θα πάτε την κλήση στο Δημαρχείο, μαζί με τη φωτογραφία και αν τελικά δεν σας εξυπηρετήσουν και πάλι, να ζητήσετε να κοπεί κλήση και στην οδηγό του οχήματος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum