Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πτώχευση Της Ελλάδας: Ποιοι Είναι Η Αιτία Του Κακού?

Πτώχευση Της Ελλάδας: Ποιοι Είναι Η Αιτία Του Κακού?
Όπως και να το κάνουμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει η Ελλαδίτσα μας πλέον έχει πτωχεύσει. Ακόμα και με  τα δάνεια που  μας δίνουν η κατάσταση πάει όλο και στο χειρότερο. Όλα δείχνουν πως αν μας τα κόψουν και αυτά, πολύ πιο γρήγορα ο κόσμος θα πει το ψωμί ψωμάκι.
Και πριν προλάβουμε να μελαγχολήσουμε από κάτι πλέον είναι που μας είναι ήδη γνωστό, ας διακωμωδήσουμε λίγο την κατάσταση με το ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση. Σίγουρα οι πιο πολλοί πιστεύεται πως είναι οι πολιτικοί μας που εμείς οι ίδιοι ψηφίσαμε. Εμείς όπως έχουμε διαφορετική γνώμη και θα σας το αποδείξουμε.
Η αιτία για την πτώχευση του κράτους είναι οι 9 γυμναστές της Βουλής (ναι… καλά διαβάσατε όσοι δεν το γνωρίζατε… η Βουλή διαθέτει και 9 γυμναστές).  Είναι οι υπεύθυνοι για την σωματική και πνευματική κατάσταση των 300 ακατέργαστων που μας κυβερνάνε. Είναι αυτοί που αντί να τους επιβάλλουν να τρώνε ημερησίως φρυγανιές και μερικές ελιές σαν τον Πάτερ Παίσιο για να μπορούν να τηρούνε το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί», τους αφήσανε να φάνε όσα μπορούνε, και τα υπόλοιπα να τα ξεπουλήσουνε. Είναι αυτοί που αντί να τους γυμνάζουν σωματικά με βάρη για να μπορούνε να αντέχουν κάτω από την μπάρα με τα βάρη ευθυνών του κράτους μας, τους αφήσανε και ανέβηκαν πάνω από τη μπάρα αφήνοντας για άλλη μία φορά τα δικά τους λάθη στο απλό κοσμάκη, που ανέκαθεν βρίσκονταν κάτω από τη μπάρα. Είναι αυτοί που επωφελήθηκαν κομματικά και πήραν μία θέση στους μόνιμους υπαλλήλους της Βουλής, χωρίς να γνωρίζουν που ακριβώς είναι αίθουσα γυμναστηρίου στη Βουλή. Πληροφορίες μας λένε πως ο ένας από τους εννέα καθημερινώς βρίσκεται στο δικό του cafe-bar που διαθέτει, σε επαρχιακή παραμεθόρια περιοχή (800 χιλιόμετρα μακριά), απολαμβάνοντας τους 16 μισθούς του. Αυτός μάλλον θα είναι και ο προσωπικός γυμναστής των κυρίων Πάγκαλου, Βενιζέλου κλπ. (άνω των 150 κιλών), που έχουν γίνει σαν αρκούδες. Οι αρκούδες τουλάχιστον θεωρούνται ζώα, μπορούν να τρέξουν, να κυνηγήσουν,  να πηδήξουν σχοινάκι, και  πέφτουν μόνο μερικούς μήνες σε χειμερία νάρκη. Οι δικοί μας κοιμούνται όλο το χρόνο.



godvsdevil.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum