Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Υπήρχε κάποτε μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα.

Υπήρχε κάποτε μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα. Αυτή η χώρα γέννησε άνδρες ανδρείους πολυμήχανους και σοφούς οπού στα κατορθώματα αυτών πορευτικέ ο παγκόσμιος πολιτισμός και η τεχνολογία.
Τα ονόματα αυτών γνωστά στα πέρατα της οικουμένης Πλάτωνας ,Αριστοτέλης, Αρχιμήδης, Όμηρος και Περικλής και άλλοι τόσοι  που για τους ονομάσω θα γράφω μέχρι αύριο. Γέννησε  Ήρωες οι οποίοι θυσίασαν την ζωή τους και πότισαν με το αίμα τους το δένδρο της λευτεριάς όπως Δαβάκης, ο Παύλος ο Μελάς, ο Καραϊσκάκης , οι Παλαιολόγοι, ο Μέγα Αλέξανδρος και ο Λεωνίδας και όλων των αφανών ηρώων που δεν γνωρίζουμε τα ονόματα τους, όλοι τους Λεβέντες . Αυτοί λοιπόν  οι άνδρες έφτιαξαν αυτό το μικρό το κράτος τη δόλια την Ελλάδα, όμως δεν την έφτιαξαν μόνοι τους την έφτιαξαν με τις γυναίκες και της μανάδες τους. Αυτές οι μάνες τους ανάθρεψαν και τους κάναν  άνδρες μα και οι ίδιες ήταν περισσότερο άνδρες και από τους ίδιους τους άνδρες . Γιατί ήξεραν ότι δε θα ξανά δουν τα παιδιά τους ζωντανά. Μα και όταν η περίσταση το ζήτησε πολέμησαν και οι ίδιες καλύτερα και από τους άνδρες όπως τη Μπουμπουλίνα , τη Μαυρογέννους, τις Σουλίωτισες  και τις γυναίκες στην Αραπίτσα Νάουσας και πόσες ακόμη που τώρα ξεχνώ.
Σήμερα σε αυτό το έρημο τον τόπο πλέον δεν υπάρχουν άνδρες των εκείνων χρόνων παρά μόνο μαλθακοί και Προδότες οπού μπρος στην αντάρα της δικής τους μάχης αμέσως με την πρώτη επίθεση παρέδωσαν τα όπλα και δήλωσαν άνευ όρων υποταγή. Αυτοί οι δήθεν άνδρες έχουν  ως ινδάλματα τον Εφιάλτη, το Πήλιο Γούση και τον Τσολάκογλου και άλλους τόσους άλλους οι οποίο εμπρός στο δικός τους καλό και τη δήθεν φιλοπατρία τους, η οποία θεωρούσαν ότι με την υποταγή θα έσωζαν το Έθνος των Ελλήνων , μας παραδίδουν μια χώρα διαλυμένη μια χώρα όπου σε λίγο καιρό  δε θα την κατοικούν πια οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Έλληνες εμείς είμαστε η ελπίδα και το φώς αυτής της χώρας, πέσαν πάνω μας πολλοί και θέλησαν  να μας αφανήσουν μα οι Άνδρες και οι Γυναίκες αυτή της χώρας ποτέ δεν άφησαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Έτσι και τώρα  Έλληνες είναι χρέος προς εκείνους που θυσίασαν τα πάντα για την ελευθερία αυτού το τόπου να παραδειγματιστούμε και να μην αφήσουμε τούτο το τόπο να μικρύνει ούτε σε γη αλλά ούτε και σε περηφάνια. Σας παρακαλώ να ακούσετε με προσοχή το βίντεο που ακολουθεί. Θεωρώ ότι μέσα σε αυτούς τους λίγους στίχους είναι γραμμένη όλη η ιστορία των ελλήνων ακόμη και αν σήμερα ζουν υπό τον ζυγό κάποιων δήθεν αδελφών τους.

Αν θέλετε και πιστεύετε σε αυτά διαδώστε το.....



pinnokio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum