Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πανικός στο εξωτερικό με τον Πρίγκιπα

Διεθνές εκτάσεις έχει πάρει η υπόθεση του Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ και τουΠαναθηναϊκού στο εξωτερικό αφού οι αναφορές στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι συνεχόμενες. Συγκεκριμένα αυτή την φορά ήταν η σειρά της ιστοσελίδας www.dohastadiumplusqatar.com  να αναφερθεί στο θέμα που κυριαρχεί στην ελληνική αθλητική επικαιρότητα την τελευταία εβδομάδα. 
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει εκτενές λόγο για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ μάλιστα δημοσιεύει γραπτώς την δήλωση που έκανε ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής και επίσης αναφέρεται στα λεγόμενα τουΒασίλη Τσάκα πως ο Πρίγκιπας την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα για να κλείσει η οριστική συμφωνία.
«Σαουδάραβας πρίγκιπας ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό», ήταν ο τίτλος του κειμένου ενώ στην τελευταία του παράγραφο τόνιζε: «η πρόταση του Σαουδάραβα πρίγκιπα αφορά σε επένδυση 220 εκ. ευρώ. Σε αυτα τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται το πρότζεκτ κατασκευής του νέου γηπέδου του συλλόγου (48.000 θέσεων) που θα κοστίσει 150 εκ. ευρώ και θα ολοκληρωθεί από την εταιρία του ίδιου του πρίγκιπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum