Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Δεν γέμισε ούτε το Σταρ η ΝΔ Ημαθίας


Την κεντρική της πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ στην Βέροια η ΝΔ Ημαθίας, εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Κινηματογράφο Σταρ και η προσέλευση του κόσμου ήταν κατώτερη του αναμενόμενου (λιγότερα από 400 άτομα) και ίσως μικρότερη από αυτήν που πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ πριν λίγες στην πλατεία Δημαρχείου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Γιώργος Παπαστάμκος, οι πρώην βουλευτές Τάκης Βλαχόπουλος, Ηλίας Φωτιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο δήμαρχος Αλεξανδρείας Φώτης Δημητριάδης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και τοπικά στελέχη. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της ΝΟΔΕ Σάββα Ακριτίδη και ακολούθησαν οι ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών. Πρώτος μίλησε ο Γιώργος Κυριακίδης και ακολούθησαν οι Ζήσης Πατσίκας, Σταυρούλα Γιαννούτσου, Γεωργία Μπατσαρά, Αποστόλης Βεσυρόπουλος και Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Οι υποψήφιοι βουλευτές της ανέπτυξαν σημεία του προγράμματος της ΝΔ, επιδόθηκαν σε μια "Τσιπροφοβία" και άσκησαν κριτική στο ΠΑΣΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum