Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Oι απίθανοι BUENA VISTA SOCIAL CLUB στην Βέροια


Μια απίστευτη μπάντα που θα τραγουδήσει για όλους εμάς την Παρασκευή 22 Ιουνίου στην Βέροια,στο Πάρκο των Αγίων Αναργύρων.Για όσους δεν τους ξέρουν ας μάθουμε μερικά πράγματα:\

Μια επταμελής μπάντα που αποτελείται από μερικούς από τους κορυφαίους Κουβανούς μουσικούς . Το ρεπερτόριο τής μπάντας περιλαμβάνει κομμάτια από το πλούσιο μωσαϊκό της Κουβανικής μουσικής που τα έχουν ερμηνεύσει μεγάλες μορφές της Κούβας όπως: Trio Matamoros, Benny Moré y Buena Vista Social Club, κ. ά. σε πρωτότυπες διασκευές, καθώς και συνθέσεις τού Υoel Sotο.
Οι μουσικοί του γκρουπ είναι απόφοιτοι σημαντικών σχολών τέχνης της Κούβας κι έχουν παίξει με μεγάλα ονόματα της διεθνούς λάτιν μουσικής σκηνής, όπως: El Gran Combo de Puerto Rico, Oscar D’ León, Celia Cruz, José Alberto “El Canario”, Pochy y La Coco band, Sergio Vargas, κ.ά.
RAMON SOTO
Eξαιρετικός κουβανός τραγουδιστής, υπήρξε μέλος θρυλικών ορχηστρών για πολλά χρόνια, όπως η Orquesta Loyola (δημιουργήθηκε από τον Εfraín Loyola, ενός από τους ιδρυτές της πιο εξέχουσας ορχήστρας της χορευτικής κουβανικής μουσικής, της Οrquesta Aragón) και της ορχήστρας του Arsenio Rodríguez, ερμηνευτής του tres cubano και διευθυντής της ορχήστρας . Η διάταξή του της ορχήστρας με πολλές τρομπέτες συντέλεσε στο συνολό της στο να μπουν οι βάσεις για την εξέλιξη της μουσικής που σήμερα γνωρίζουμε σαν σάλσα. Πολυγραφότατος συνθέτης, έγραψε γύρω στα 200 τραγούδια, τα περισσότερα με μία αίσθηση του χιούμορ και διπλής σημασίας.

Μην τους χάσετε..Είναι απίστευτοι και είμαστε τυχεροί που θα τους ακούσουμε στην Βέροια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum