Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αισιοδοξία για το γηπεδικό στη Βέροια

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» ότι τελικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το Δημοτικό στάδιο και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην έδρα της τη νέα σεζόν και δεν θα χρειαστεί να… ξεσπιτωθεί.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημοτικό στάδιο, όπου έδωσαν το παρών ο μεγαλομέτοχος της «Βασίλισσας» Γιώργος Αρβανιτίδης, οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Γιάννης Βαρνάς και Νίκος Αρβανιτίδης, ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας Γιώργος Ελευθερούδης, ο πρόεδρος της ΚΑΠΑ του Δ. Βέροιας Παύλος Παυλίδης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών του Δ. ΒέροιαςΆρης Λαζαρίδης, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε η ΠΑΕ να ετοιμάσει μελέτη για τα έργα που πρέπει να γίνουν, η οποία θα δοθεί για συζήτηση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο και στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο, και στη συνέχεια θα αποφασιστεί ποια από αυτά τα έργα θα αναλάβει να κάνει ο Δήμος Βέροιας και ποια η Περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ζήτησε να γίνουν 12 έργα, μεταξύ των οποίων η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η κατασκευή τουαλετών στη Θύρα 4, η τοποθέτηση νέων «μπουθ» στα επίσημα, η διαμόρφωση της αίθουσας Τύπου, η ανακατασκευή των εισόδων του γηπέδου και η τοποθέτηση νέων μεγαφωνικών εγκαταστάσεων.

Το συνολικό κόστος των έργων υπολογίζεται στις 400.000 ευρώ και ο Δήμος με την Περιφέρεια αφού παραλάβουν τη μελέτη, θα αποφασίσουν ποια από αυτά τα έργα θα αναλάβουν να ολοκληρώσουν.

Δρομολογούνται οι εξελίξεις

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν από αύριο Τρίτη (19/06), με την επιστροφή του νέου τεχνικού της ομάδας, Μάκη Χάβου από τη Ρόδο, όπου βρέθηκε για λίγες μέρες με σκοπό να παρακολουθήσει σεμινάριο προπονητικής.

Τέλος, με απόφαση του προπονητικού τιμ, η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ξεκινήσει μια βδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Τις πρώτες ημέρες θα πραγματοποιηθούν ιατρικές εξετάσεις και οι εργομετρικές μετρήσεις και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum