Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Στις 09/07 η πρώτη της «Βασίλισσας»

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της «Βασίλισσας του βορρά» για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ως πιθανότερη ημερομηνία αναχώρησης για το βασικό στάδιο προετοιμασίας φέρεται η Δευτέρα 23 Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε οι προπονήσεις θα γίνονται στα γήπεδα του Ταγαροχωρίου και της Ραχιάς.

Τα 3-5 Πηγάδια συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες επιλογής, για το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, άναψε το «πράσινο φως» ύστερα από την επίσκεψη που έκανε την περασμένη Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, το γήπεδο, τους βοηθητικούς χώρους και τις διαδρομές στο βουνό, μένοντας ικανοποιημένος απ’ αυτά που είδε.

Άλλα μέρη που ακόμα παίζουν για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της «Βασίλισσας», είναι το Ελατοχώρι, στο οποίο όμως η ΒΕΡΟΙΑ δεν θέλει να συγκατοικήσει στο ξενοδοχείο με άλλη ομάδα, κάτι που μάλλον είναι αδύνατον, αλλά και ο Αγ. Παύλος στην Κουτσιούφλιανη και ο Αγ. Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum