Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

VIDEO: Αρχηγός κόμματος αποκαλεί στον αέρα τον Καμπουράκη και τον Οικονομέα ...βλάκες!

Ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης είναι ο Πρόεδρος του κομματος που στις εκλογές τις περασμένης...
Κυριακής πήρε μόνο μία ψήφο και αυτή δεν ήταν η δική του! Ο 83χρονος είναι αρχηγοςτου κομματος με το μεγαλύτερο όνομα: Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.). Η εμπειρία του από την πολιτική είναι μεγάλη, καθώς έχει κατέβει σε εκλογές, 9 φορές μέχρι τώρα.

Η περίφημη φράση "χαρίζω οικόπεδα", βασίζεται στις εξαγγελίες του Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, ο οποίος δηλώνει ιδιοκτήτης μιας έκτασης 30,000 στρεμμάτων στα Γρεβενά, την οποία υπόσχεται να μοιράσει στο λαό. Στις εκλογές του Μαΐου συγκέντρωσε 299 ψήφους, όμως στις 17 Ιουνίου πήρε μόνο μία! Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης θέλησαν να συνομιλήσουν μαζί του στο τηλέφωνο, όμως ο κ. Τζαλαζίδης φάνηκε από την αρχή της σύνδεσης πως δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση...

Ο ίδιος απέδωσε το γεγονός της δραματικής μείωσης της δύναμης του κόμματός του στο ότι δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια, ενώ τον ένα και μοναδικό ψηφοφόρο του τον αποκάλεσε "Ιούδα Ισκαριώτη"! Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας κατηγόρησε αρκετές φορές τους παρουσιαστές ότι τον ειρωνεύονται και λίγο πριν το τέλος τους ...στόλισε, λέγοντας: "Είστε βλακες "!

"Κι εμείς το λέμε ότι είμαστε βλακες !", απάντησε γελώντας ο Γιώργος Οικονομέας και στο τέλος παραδέχτηκε "Εμείς τα μπινελίκια τα ευχαριστηθήκαμε"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum