Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ξεκινά την Δευτέρα η Βέροια


Tην Δευτέρα θα πραγματοποιήσει το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Βέροια. Μέχρι την Τετάρτη, οι παίκτες σε τρία γκρουπ θα περάσουν καρδιολόγο, αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά. Στο γήπεδο, οι παίκτες της Βέροιας θα μπουν για πρώτη φορά την Πέμπτη. Την Πέμπτη αναμένονται και οι Ολαϊτάν, Ντιέ, αλλά η ώρα άφιξης δεν έχει γίνει γνωστή, οπότε μπορεί να μην είναι στην πρώτη προπόνηση. Όσον αφορά την επίσημη πρεμιέρα, με την παρουσίαση των παικτών και του προπονητή, η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να την κάνει όταν ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ (μάλλον την επόμενη εβδομάδα).
Στα μεταγραφικά τώρα, το πρώτο ραντεβού με τον Καντιμοίρη την Παρασκευή δεν οδήγησε σε ανανέωση. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα συναντηθεί και την Κυριακή με τους ανθρώπους της Βέροιας με στόχο να κλείσει θετικά αυτό το θέμα. Και οι δυο πλευρές επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας τους και απομένει να βρουν την χρυσή τομή στο οικονομικό για να συνεχίσουν μαζί.
Κατά τα λοιπά, την Πέμπτη αναμένεται στην Βέροια και ο Σιρίλ Καλί για να συζητήσει με τους ανθρώπους της «Βασίλισσας» την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο παίκτης είχε πρόταση από την Κύπρο αλλά το περσινό πάθημα με την Λάρισα μάλλον τον έχει κάνει προσεκτικό και θα ξεκαθαρίσει πρώτα με την Βέροια που μπορεί να του εγγυηθεί τα χρήματα της συμφωνίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum