Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Φερνάντο Σάντος μετά τον αγώνα: «Κανείς δεν μπορεί να κάνει μαθήματα στους Έλληνες»

Πολλούς παραλήπτες είχε το μήνυμα που έστειλε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αποψινού αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου…
με γαλανόλευκο κασκόλ και δεν δίστασε να τοποθετηθεί σχετικά με τη στάση της Μέρκελ απέναντι στη χώρα μας: «Αυτό που μας εμπνέει είναι η ιστορία της Ελλάδας. Οι Έλληνες έχουν τεράστια περηφάνια και αξίζουν το σεβασμό όλων. Όλοι πρέπει να τους σέβονται, γιατί από εκεί άρχισαν η δημοκρατία και τόσες άλλες αρχές. Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει μαθήματα», τόνισε, επιμένοντας να απαντήσει στην ερώτηση παρότι παρενέβησαν άνθρωποι της UEFA για να μην απαντήσει λόγω του πολιτικού χαρακτήρα της ερώτησης.
Για τη μεγάλη νίκη επί της Ρωσίας τόνισε: «Είμαστε πανευτυχείς που καταφέραμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που λόγω τραυματισμού δεν είναι μαζί μας. Είναι μία μεγάλη πρόκριση, αποτέλεσμα της δουλειάς των παικτών μου στο γήπεδο. Ο Θεός ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε να φτάσουμε στα προημιτελικά. Ήταν θέμα συγκέντρωσης, η οποία μας έλλειψε στα δύο πρώτα ματς, είχαμε ξεκάθαρο πλάνο και το εφαρμόσαμε. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τις αρετές του και να σκοράρει. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και κάτι παραπάνω. Τους είπα πως τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο χαρακτήρας της ομάδας βγαίνει πάντα στην επιφάνεια στα κρίσιμα παιχνίδια».
Ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία. «Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για τους διαιτητές. Ό,τι ήταν να πω, το είπα μετά το πρώτο ματς. Δεν θέλω να συνεχίσω», ανέφερε.
Όσο για το πώς θα καλύψει το κενό του Γιώργου Καραγκούνη, που θα χάσει λόγω τιμωρίας τον προημιτελικό, είπε: «Είμαι προπονητής και καλούμαι να βρω τον καλύτερο αντικαταστάτη για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση στα προημιτελικά».
Για το παιχνίδι των προημιτελικών, τόνισε: «Θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να προετοιμαστούμε για τα προημιτελικά. Επειδή κερδίσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ούτε ήμασταν οι χειρότεροι επειδή χάσαμε το προηγούμενο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum