Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Γενικός Διευθυντής της Βέροιας ο Γιώργος Ελευθερούδης (;)

Γενικός Διευθυντής της Βέροιας ο Γιώργος Ελευθερούδης (;)
Στην εξωαγωνιστική… θωράκισή της προχωρά η «Βασίλισσα», που δίνει τα… κλειδιά των γραφείων στον Γιώργο Ελευθερούδη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Ο έμπειρος παράγοντας υπηρέτησε τον Άρη για αρκετά χρόνια, έχοντας αρκετές παραστάσεις και εμπειρία από τις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκα.Ο Ελευθερούδης είναι παντρεμένος με Βεροιώτισσα, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Αρβανιτίδη (ο τελευταίος γενικώς διατηρεί καλές επαφές με τους κίτρινούς, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Ημαθίας δηλώνει ως έδρα στη «μεγάλη» κατηγορία το «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνεπώς η παρουσία του Γιώργου Ελευθερούδη χαρακτηρίζεται ως κομβική και… διαμεσολαβητική για την οργάνωση και διευθέτηση καίριων ζητημάτων.

Ο τελευταίος αναλαμβάνει το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ και γενικά θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, μαζί με τους Γιώργο Κικερίδη, Γιάννη Βαρνά και Γιάννη Νάτσιο.Από εκεί και πέρα, στη Βέροια επιστρέφει και ο παλιός γνώριμος, Στέφανος Γαϊτάνος. Ο «στρατηγός», που υπηρέτησε την ομάδα ως προπονητής, αλλά και τεχνικός διευθυντής, θα αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής των «ροσομπλού».

 Τέλος, όσο για τα «μέτωπα» των αποδεσμεύσεων, ανανεώσεων συμβολαίων και μεταγραφών, εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, με την επιστροφή του Μάκη Χάβου από το σεμινάριο προπονητικής στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum