Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Θα πας με τρένο στον τόπο ψηφοφορίας; Πληρώνεις 30% φθηνότερα εισιτήρια

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη ποια κόμματα θα ... «την πληρώσουν ακριβά» την Κυριακή, το βέβαιο είναι όμως ότι θα πληρώσουν κατά 30% φθηνότερα για εισιτήρια όσοι ψηφοφόροι επιλέξουν το τρένο ως μέσο μετάβασης στον τόπο, στον οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Κι αυτό διότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χορηγεί έκπτωση ύψους 30%, ώστε να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να ταξιδέψει με σιδηρόδρομο, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.
Η έκπτωση αφορά στις τιμές εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή από τον τόπο διαμονής στον τόπο ψηφοφορίας.
Ισχύει- η έκπτωση- για την αγορά εισιτηρίου μόνο από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για για τις μετακινήσεις από 13 έως 20 Ιουνίου 2012. Δεν ισχύει για επιβάτες που έχουν επωφεληθεί από άλλες εκπτώσεις και προσφορές. Δεν ισχύει, επίσης, για τα εισιτήρια – προσφορές που εκδίδονται μέσω του Διαδικτύου.
Εκπτώσεις θα ισχύουν και για τους επιβάτες του Προαστιακού που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν. Για να προμηθευτούν τα εισιτήρια αυτά θα πρέπει να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 14511 και στο trainose.gr. .

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum