Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια στην Βέροια


Από την Χρυσή Αυγή εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στην Βέροια: "Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 στην πόλη της Βέροιας ως Τ.Ο. Ημαθίας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής. Περί τις 13:00 15μελές κλιμάκιο μελών του Κινήματος με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές του Κόμματος του νομού Ημαθίας Σταύρου Ηλία και Τσιούλη Βασιλείου ξεκίνησαν μία καθ’ όλα νόμιμη πολιτική δράση με διανομή φυλλαδίων και γενικότερα έντυπου υλικού του Κινήματος στην πόλη της Βέροιας.
Ομάδα αναρχικών μελών γνωστού στεκιού της πόλης, με πλούσια ιστορία σε βανδαλισμούς και κοινωνικές προκλήσεις, επιτέθηκε στους Συναγωνιστές με αποτέλεσμα γενικευμένη σύγκρουση στην πόλη. Χαρακτηριστικό της ποιότητας των εν λόγω αντικοινωνικών στοιχείων του πολιτικού υποπεριθωρίου είναι ο άνανδρος ξυλοδαρμός ανηλίκων παιδιών ανάμεσα στα οποία και δύο κοπέλες. Αργότερα διεξήχθη εκ νέου προπαγανδιστική εκστρατεία μελών του Κινήματος κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη μας δέχθηκαν ξανά φραστική και σωματική επίθεση από ορισμένα άτομα του ίδιου και πάλι χώρου.
Οι Συναγωνιστές υπερασπίστηκαν  της σωματικής ακεραιότητάς τους και αποχώρησαν από τον χώρο προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διανομή του προεκλογικού υλικού, που κάποιοι θέλησαν λίγες ώρες πριν να σταματήσουν. Κατά την αποχώρηση των Συναγωνιστών και ενώ οι αστυνομικές αρχές αδρανούσες δεν προέβησαν σε καμία προσαγωγή των επιτιθεμένων αναρχοκομμουνιστών οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα εντελώς αδικαιολόγητα 7 Συναγωνιστές και ένας απλός πολίτης, εντελώς άσχετος με το Κίνημά μας και το εν λόγω συμβάν . Το κράτος, τα μέσα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και μόνιμης κατασυκοφάντησης και δαιμονοποίησης της Χρυσής Αυγής  και οι παρακρατικοί μηχανισμοί έχουν την εντύπωση πως με αυτές τις παράνομες μεθοδεύσεις θα σταματήσουν τη δράση και την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Η δική μας απάντηση είναι πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται να σταματήσουν τον Αγώνα τους για μία Μεγάλη και εθνικά ανεξάρτητη Πατρίδα ότι κι αν χρειαστεί να γίνει. Στις 17 Ιουνίου ο Λαός θα δώσει τη δική του απάντηση στο πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο με μία ισχυρή Χρυσή Αυγή. Συνεχίζουμε χωρίς να υπολογίζουμε την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία. Χρυσή Αυγή ξανά για να ξεβρομίσει ο τόπος!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum