Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δωρεά Φαρμάκων στο Δημοτικό Ιατρείο Βέροιας

Αποδέκτης μιας ακόμα κοινωνικής προσφοράς έγινε ο Δήμος της Βέροιας με μια δωρεά από την Αυστρία και συγκεκριμένα από το κλαμπ LIONS του FELDBACH.
Η δωρεά  που εξασφαλίστηκε από τον ΕΣΕΠΑ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Δήμο  σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού, αφορά φάρμακα αξίας περίπου  10.000 ευρώ.
Τα φάρμακα παραδόθηκαν στο Δημοτικό Ιατρείο από τον Πρόεδρο του ΕΣΕΠΑ κ. Νίκο Σαχινίδη και τον Υπαρχηγό κ. Νίκο Φτιάκα και παραλήφθηκαν από τον έχοντα την ευθύνη του Δημοτικού Ιατρείου κ.Τηλέμαχο Χ’αθανασίου και  το προσωπικό του Ιατρείου.
Η συνέχιση της εθελοντικής υποστήριξης που προσφέρει ο ΕΣΕΠΑ στο Δήμο της Βέροιας, και θα συνεχίσει να προσφέρει αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, είναι παράδειγμα προς μίμηση σε καιρούς που η κοινωνία πρέπει να λειτουργήσει με όρους αλληλεγγύης για να προστατευτούν οι ασθενέστεροι οικονομικά συμπολίτες μας, σχολίασε η Δήμαρχος της Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη.
Ο κ. Σαχινίδης διαβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από εθελοντικές οργανώσεις του εξωτερικού με τις οποίες συνεργάζεται ο ΕΣΕΠΑ, για την αποστολή βοήθειας στο Δήμο της Βέροιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum