Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Πρώτη δήλωση Σαμαρά: "Θα τηρήσουμε τα Μνημόνια και τις υπογραφές μας" !!!

Ποιά ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ; Ούτε μια φορά δεν ακούστηκε η λέξη στις πρώτες δηλώσεις του Σαμαρά, δηλώσεις που ακούστηκαν σε όλη την υφήλιο και την οποία την πιπίλιζε σε όλη την προεκλογική περίοδο!
Αντιθέτως βροντοφώναξε οτι θα τιμήσει την υπογραφή του για την οποία τον καταδίκασε ο Ελληνικός λαός 1 μήνα πριν...

Με την φράση "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" ο Α.Σαμαράς έδωσε το καθαρά "μνημονιακό" στίγμα της κυβέρνησης που θέλει να φτιάξει και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής της συνταγής" του Μνημονίου. Απλά είπε "Να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας νέες πολιτικές".

Το πιο φοβερό είναι ότι δήλωσε αμέσως μετά ότι "Δεν δώσαμε ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις στον ελληνικό λαό". Μήπως πρέπει κάποιος να του στείλει τα βίντεο με αυτά που έλεγε προεκλογικά, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή;

Με αυτό το σαφές, στο εσωτερικό και εξωτερικό μήνυμα, ότι θα σεβαστεί το Μνημόνιο που εξαθλίωσε και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό κάλεσε τα λοιπά κόμματα να συμμετάσχουν στην κυβέρνησή του.

Από αύριο ο Χ.Ράϊχνεμπαχ, ο Π.Τόμσεν και οι άλλοι απίθανοι εκπρόσωποι των δανειστών πιάνουν δουλειά.

Δυστυχώς, μετά από έναν σκληρό αγώνα του ελληνικού λαού, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών κατά του Μνημονίου, εκλέχθηκε πρώτο ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός δηλώνει τη βραδιά της νίκης του ότι "Θα σεβαστεί το εθνοκτόνο Μνημόνιο". Δυστυχώς ούτε ο Α.Σαμαράς, ούτε η ηγετική ομάδα της ΝΔ έγιναν σοφότεροι μετά απ'όλα αυτά.

Ετοιμάζονται λοιπόν τα νέα εισπρακτικά μέτρα των 14,5 δισ., ενώ θα συνεχιστεί με την νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού αυτή την φορά, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, η ανεργία, η υποανάπτυξη, η ύφεση, η διαφθορά κλπ...

Τελικά κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum