Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Δηλώσεις του “Π. Καμμενου από την Βέροια”σκληρός απέναντι στον Σαμαρά βίντεο


 O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από τη Βέροια, όπου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, έκανε την εξής δήλωση:
«Την ώρα που η κυβέρνηση και οι εταίροι της διαπραγματεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας προκειμένου να προχωρήσει η δήθεν νέα δημοσιονομική ένωση της Ευρώπης με την κατάργηση του έθνους-κράτους, ο ελληνικός λαός συνεχίζει να γιορτάζει την εθνική του ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία.
Από εδώ, από τη Βέροια, από εδώ από τη Βεργίνα από τον Παρθενώνα της Μακεδονίας καλώ τον πρωθυπουργό να έρθει να απαντήσει στη Βουλή των Ελλήνων εάν έχει ή όχι παραχωρήσει τον όρο Μακεδονία, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή.
Επί τέσσερις εβδομάδες αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση στο Κοινοβούλιο. Έχει υποχρέωση εκείνος που έριξε την κυβέρνηση το 1993 για τη μη παραχώρηση του όρου Μακεδονία όπως έλεγε, να απαντήσει. Τώρα ως πρωθυπουργός γονάτισε και παραδίδει τον όρο Μακεδονία με το σύνθετο όρο που είπε και ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών; Αν τολμά ας απαντήσει».


http://www.laikoyra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum