Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Φιλική νίκη της Βέροιας στο Καυτατζόγλειο


Φιλική νίκη με 2-3 σημείωσε η Βέροια στο Καυτατζόγλειο επί του Ηρακλή. Ήταν ένα ματς προετοιμασίας, στο οποίο ο Νίκος Καρύδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι σήμερα. Το ματς κρίθηκε στο τέλος με σουτ του Ολαϊτάν. Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν μέτριο και είχε λίγες καλές στιγμές.
Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και με ελάχιστες φάσεις. Η Βέροια ήταν καλύτερη και παρότι δέχθηκε πρώτη γκολ, ισοφάρισε γρήγορα και πήρε το προβάδισμα. Το σκορ άνοιξε στο 6’. Μετά από φάουλ του Νατσιόπουλου και κεφαλιά του Λέκου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Λόπεζ. Η Βέροια απάντησε άμεσα. Στο 7’ ο Ιωάννου με διαγώνιο συρτό σουτ, έγραψε το 1-1. Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο του ρυθμού και στο 27’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα. Σε αντεπίθεση της «Βασίλισσας» ο Γκιγιέρμο μπήκε στην περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον Καλτσά και εκείνος από πλεονεκτική θέση νίκησε τον Χουάντερσον.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλά πράγματα. Με τις πολλές αλλαγές παίχτηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ηρακλής έφτασε στο 2-2. Ο Μπανγκουρά βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και νίκησε τον Καντιμοίρη. Στο63’ η Βέροια άγγιξε το 2-3 με σουτ του Καλτσά που πέρασε άουτ μετά από σέντρα του Ολαϊτάν. Το τελικό 2-3, σημειώθηκε στο 86’ με σουτ του Ολαϊτάν.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (46' Βοσνιάδης), Λιόλιος (82' Θόρια), Γεωργίου (77' Μπαϊράμης), Σουλίδης (67' Μαυρίδης), Νατσιόπουλος (46' Παληγεώργος), Κωνσταντινίδης (46' Κιβρακίδης), Φερνάντες, Κραγιόπουλος (50' Σταφυλίδης), Λέκος (79' Λαβιδάς), Μπανγκουρά, Ισαάκ (67' Σαράφογλου).
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (31' Καντιμοίρης, 60’ Δασκαλάκης), Σνάουντσερ, Τζημογιάννης, Μπεθέρα (58’Σιμηχανίδης), Ζε Βιτόρ, Ορέστες, Καρλίνιο, Γκιγιέρμο (58’ Ολαϊτάν), Κάλτσας (69’ Σκαθαρούδης), Παυλίδης, Ιωάννου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum