Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Την αποπεράτωση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας ζήτησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης



Την αποπεράτωση της  εισόδου του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας μέσα στο Δεκέμβριο του 2012, κατ εξαίρεση των διαδικασιών για τη συνολική κατασκευή του περιβάλλοντος αυτού χώρου, ζήτησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη

Συνάντηση στο Υπουργείο για  το συγκεκριμένο ζήτημα, παρουσία και  του Προέδρου του Δικηγορικού  Συλλόγου Ημαθίας κ. Δημήτρη Ζυγουλιάνου.



Την επίσπευση των σχετικών κατασκευαστικών  έργων έτσι ώστε να καταστεί προσβάσιμο το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας από τον περιβάλλοντα χώρο του μέσα στο Δεκέμβριο του 2012, ζήτησε ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη, σε συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα το πρωί (17 Οκτωβρίου) στο Υπουργείο μαζί με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Δημήτριο Ζυγουλιάνο.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο  κ. Τσαβδαρίδης όσο και ο κ. Ζυγουλιάνος, υπογράμμισαν στον κ. Υφυπουργό  την αναγκαιότητα της αποπεράτωσης της εισόδου του Νέου Μεγάρου μέχρι τον Δεκέμβρη του 2012 κατ εξαίρεση των διαδικασιών για την συνολική αποπεράτωση του περιβάλλοντος χώρου, έργο η κατασκευή του οποίου προβλέπεται να αρχίσει και να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου. Η επίσπευση των συγκεκριμένων διαδικασιών, σημείωσαν οι κ.κ. Τσαβδαρίδης και Ζυγουλιάνος, κρίνεται απολύτως απαραίτητη γιατί με τον τρόπο αυτό θα εξυπηρετηθεί σε μείζονα βαθμό η ομαλή πρόσβαση δικαστών, δικηγόρων και κοινού στο Νέο Δικαστικό Μέγαρο.

Ο κ. Καραγκούνης, αφού άκουσε τις τοποθετήσεις του Βουλευτή και  του Προέδρου του Δικηγορικού  Συλλόγου Ημαθίας,  έδωσε εντολή στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου του να εξετάσουν άμεσα τη δυνατότητα της ταχείας επίσπευσης των διαδικασιών για την αποπεράτωση της εισόδου του Νέου Δικαστικού Μεγάρου πριν τη δημοπράτηση του έργου για την συνολική κατασκευή του περιβάλλοντος αυτού χώρου έτσι ώστε το Μέγαρο να έχει την απαιτούμενη προσβασιμότητα μέχρι το τέλος του παρόντος έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum