Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

H Νατάσα Μποφίλιου στη Βέροια"Έρχονται οι Μέρες του Φωτός¨ τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου καιΘέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση μιας παράστασης, από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.
Τα τραγούδια από τις Μέρες του Φωτός  που έχουν ήδη ξεχωρίσει, ταξιδεύουν στη Βέροια (9 Νοεμβρίου, 9μμ, στο Χώρο Τεχνών) και συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Η ίδια πιο ώριμη και εξωστρεφής από ποτέ βρίσκεται στην καλύτερη και πιο δυνατή στιγμή της, καθιστώντας σαφές ότι με τις «Μέρες του Φωτός» μια νέα  Εποχή αρχίζει!
Μία παράσταση – γιορτή, για αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται....  
Το cd «Μέρες του Φωτός» κυκλοφορεί από τη Sony Music.
Νατάσσα Μποφίλιου – «Οι Μέρες του Φωτός»
Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Παίζουν οι Μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Για πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία (κρατήσεις θέσεων, εισιτήρια) απευθύνεστε στο  Χώρο Τεχνών, Π.Μελά & Μπιζανίου,1ος όροφος- γραφείο προγραμματισμού  και στο τηλ 2331078120, Νανά Καραγιαννίδου- υπεύθυνη προγραμματισμού και οργάνωσης παραγωγής.

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum