Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Βασικός μας στόχος η παραμονή»



Ο βασικός στόχος της Βέροιας είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα τόνισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης χωρίς ωστόσο να μην είναι ευπρόσδεκτη μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:
«Οι δυο αυτοί αγώνες μας δίνουν τη δυνατότητα να περάσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Δυστυχώς, το χρονικό αυτό σημείο συμπίπτει με ένα δεκαπενθήμερο που δίνουμε τους πιο κρίσιμους αγώνες για την παραμονή μας στην κατηγορία. Έτσι, αναγκαστικά ιεραρχήσαμε τις προτεραιότητές μας και σίγουρα ο πρώτος και βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στη Super League, έχοντας ως παράλληλο στόχο και την πρόκριση στο Κύπελλο. Σήμερα δώσαμε ανάσες σε κάποιους παίκτες, ενώ από τα στελέχη που αγωνίστηκαν θέλαμε να δούμε το επίπεδο ετοιμότητάς τους, ενόψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ο αντίπαλος πέτυχε το τέρμα ενώ στο δεύτερο εμείς δεν καταφέραμε να το σημειώσουμε στην φάση με τον Ιωάννου. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό. Εύχομαι μέχρι τότε και οι δυο ομάδες να έχουμε υλοποιήσει τον στόχο μας και να γίνει ένας καλός αγώνας».

onsports.gr

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum