Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Μπάρμπας: Μακάρι να έρθει πολύς κόσμος στο Βέροια-Άρης


Ο Κώστας Μπάρμπας, μίλησε από τη Βέροια για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη.
Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας είπε μεταξύ άλλων στο pamesports.gr:
Έχετε 23 βαθμούς και από κάτω σας είναι ο Άρης με 22 και η Κέρκυρα με 17. Τι προγνωστικά κάνεις για την παραμονή;
«Δε νομίζω ότι χωράνε προγνωστικά. Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και όλες είναι κοντά η μία με την άλλη. Θεωρώ ότι όλα εξαρτώνται από μας και τα πάντα θα κριθούν στην έδρα μας».
Το ότι παλεύετε μαζί με τον Άρη για την παραμονή σας πως το σχολιάζεις;
«Είναι πολύ άσχημο για τόσο μεγάλες και ιστορικές ομάδες να παλεύουν για τη σωτηρία τους. Αλλά δυστυχώς αυτή η κατάσταση στη βαθμολογία, αντικατοπτρίζει την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
ΑΕΚ, Πανθρακικός και ΟΦΗ έχουν από 26 βαθμούς. Θεωρείς ότι έχουν ξεφύγει από τον κίνδυνο η είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και αυτοί;
«Καμία ομάδα δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο ακόμα».
Θα μείνετε στην κατηγορία;
«Αυτή είναι η επιθυμία μας και ο στόχος μας. Γι΄ αυτό θα παλεύουμε σε κάθε ματς που απομένει από δω και πέρα».
Σε 23 αγώνες έχετε μόλις 17 τέρματα στο ενεργητικό σας και μαζί με το Λεβαδειακό είστε οι χειρότερες επιθέσεις. Αυτό πιστεύεις ότι έχει επηρεάσει την ομάδα;
«Είναι σίγουρα κάτι που μας απασχολεί και κάτι το οποίο δεν περιμέναμε στην αρχή της σεζόν. Σίγουρα όταν δυσκολεύεσαι στο να βάλεις γκολ, χάνεις βαθμούς. Ωστόσο το ξεπερνάμε και κοιτάμε από δω και πέρα τι μπορούμε να κάνουμε για να μείνουμε ζωντανοί».
Απομένουν επτά αγώνες. Τι θα πρέπει να προσέξετε και τι να διορθώσετε στα παιχνίδια αυτά, προκειμένου να πάρετε τους βαθμούς που χρειάζονται και να μείνετε στην κατηγορία.
«Όπως σου είπα και πριν, όλα εξαρτώνται από μας, όλα είναι στα πόδια μας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και εκτός έδρας κάποιους βαθμούς. Μας περιμένουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς, με Άρη και με ΟΦΗ, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όσο γίνεται περισσότερο. Τα δύο αυτά παιχνίδια θα είναι κλειδιά για τη συνέχεια».
Επόμενο ματς με τον Άρη. Όποιος χάσει χάνεται;
«Είναι ένας τελικός και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Και οι δύο ομάδες είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση».
Τι θα πρέπει να προσέξετε σε αυτό το ματς;
«Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πιστεύω πως αν αγωνιστούμε σωστά θα κερδίσουμε».
Πάντως ήδη η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και γίνεται λόγος για το πόσοι φίλαθλοι του Άρη θα έρθουν στο ματς.
«Δεν θεωρώ ότι αυτό θα μας αγχώσει. Μακάρι να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο, οι κερκίδες να γεμίσουν και οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν από το θέαμα. Εύχομαι να μη γίνουν επεισόδια και να μη ζήσουμε δυσάρεστες καταστάσεις και απρόοπτα γεγονότα».
Ανάμεσα στον τελικό του Κυπέλλου και την παραμονή, τι θα προτιμούσες;
«Σίγουρα την παραμονή. Αν έπρεπε να διαλέξω κάτι, θα διάλεγα την παραμονή. Στην πραγματικότητα όμως θα τα ήθελα και τα δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum