Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Έχασε η Βέροια από τον Πανθρακικό


Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ευτύχησε να ανοίξει στο σκορ στο 21’ με τον Μίνγκα, ο οποίος πήρε τη μπαλιά από τον Μουνάφο, πέρασε τον Καντιμοίρη, έκανε το σουτ, από πλάγια θέση και ο Αμαραντίδης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.
Στη συνέχεια, η «Βασίλισσα του Βορρά» ανέβασε… στροφές και αναζήτησε τους διαδρόμους προς την εστία του Βρονταρά, ωστόσο, στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια, στο 52’ με τον Ιωάννου, αλλά το πλασέ που έκανε μέσα από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο του Πανθρακικού, ο οποίος απέκρουσε.
Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια, ψάχνοντας την ισοφάριση, όμως, στο 67’ ο Κόστλι δεν κατάφερε να βρει στόχο, ενώ στο 70’ ο Βρονταράς βγήκε και μπλόκαρε προ του επιθετικού της Βέροιας, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, με τον Πανθρακικό να παίρνει τη νίκη 1-0 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μπερτίν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης (62' Πέρεθ), Μοκάκε (61' Κόστλι), Ιωάννου (69' Ολαϊτάν).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Μελίσσης, Κασκελάν, Κοντογουλίδης (68' Τζανής), Σερφά, Μίνγκα (79' Παπαδόπουλος), Ντιόγκο, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης (59' Λουσέρο)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum