Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξεμπροστιάζει και γελοιοποιεί τον Τσαβδαρίδη: "Δεν υπήρξε ποτέ θέμα μεταφοράς της 1ης Μεραρχίας!"





Από inveria.gr
«Ο σχεδιασμός του ΓΕΕΘΑ είναι να μείνει η Ιη ΜΠ στη Βέροια πράγμα που έγινε», διευκρίνισε ο Στρατηγός Μ. Κωσταράκος,  σε επικοινωνία που είχε το onalert.gr, προκειμένου να σχολιάσει άρθρο μου με θέμα «Βουλευτής ανατρέπει απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τις Ένοπλες Δυνάμεις» (δημοσιεύτηκε σε πολλά άλλα site). Επίσης ο Α/ΓΕΕΘΑ διευκρίνισε ότι στην απόφαση της Βουλής και του ΚΥΣΕΑ, δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη, που να δικαιολογεί την κατάργηση ή μετακίνηση της Μεραρχίας από τη Βέροια.  

Σχετικά με τις απόψεις Βουλευτών, του Δημάρχου και του Μητροπολίτη, που δημοσιεύονται στον τοπικό κυρίως τύπο ή σε διάφορα site,  αυτές αφορούν κυρίως τις σχέσεις τους με του πολίτες.

Το σχόλιο του OnAlert: 

Ο Α/ΓΕΕΘΑ  έδωσε, με τρόπο απλό και στρατιωτικό (λιτό) τις αναγκαίες διευκρινήσεις και εκεί τελειώνει το θέμα, που σχετίζεται με το ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όμως,  τα όσα διακινεί ο Βουλευτής ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, μέσω φιλικών του site, απλά τον εκθέτουν. Για του λόγου το αληθές, ας ξαναδιαβάσουμε τα όσα λέει ο ΤΣΑΒΔΑΡΊΔΗΣ. Ξαναδημοσιεύω  κείμενο φίλων που σαφώς είχε την έγκρισή του,  διότι αποτελεί, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ, παλαιοκομματικού  τύπου επικοινωνία με τους «ατυχείς» ψηφοφόρους του, που απλά εκφράζει το ΣΑΠΙΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πολιτικό σύστημα, που έχει οδηγήσει έναν ολόκληρο  ΛΑΟ στην εξαθλίωση και την κατάθλιψη.

ΤΟ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ:  «Άμεση και συντονισμένη υπήρξε η αντίδραση του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη στις αποφάσεις του Πενταγώνου για τη μεταφορά της 1ης Μεραρχίας Πεζικού από τις Βαρβάρες στην Αθήνα. Ο κ. Τσαβδαρίδης, ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων και  άμυνας της Βουλής, επικοινώνησε άμεσα με την ανώτατη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δηλώνοντας τους τη σθεναρή του άρνηση στο ενδεχόμενο της απομάκρυνσης της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, η οποία σύμφωνα με τους σχεδιασμούς επρόκειτο να μετακινηθεί την 1η Οκτωβρίου. Οι ενέργειες αυτές ήρθαν ως συνέχεια της προ διμήνου περίπου επίσκεψής του κ. Τσαβδαρίδη στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο, στην οποία ο κ. αρχηγός τού είχε ανακοινώσει ότι η ΙΜΠ παραμένει στη Βέροια, αλλά και επανδρώνεται κατά 100%  με προσωπικό, ώστε να αναπληρώσει, σε σημαντικό βαθμό, την απώλεια του Β΄ΣΣ. Σε αυτό λοιπόν το επίπεδο της συμφωνίας ο κ. Τσαβδαρίδης υπήρξε ανυποχώρητος, ενημερώνοντας τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την στάση του. Ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου ο κ. Τσαβδαρίδης ενημερώθηκε τηλεφωνικώς προσωπικά από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την παραμονή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, εξέλιξη που ασφαλώς δικαιώνει τόσο τις πρωτοβουλίες όσο και την σθεναρή στάση που κράτησε ο κ. Τσαβδαρίδης για το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum