Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τα δημοσιεύματα… καθυστερούν τις εξελίξεις για την μεταγραφή του στην Βέροια!



Η δημοσιοποίηση, από το πρωί της Τετάρτης, σε ιστοσελίδες των Αθηνών του ενδιαφέροντος της «Βασίλισσας» για τον Εριτά Ιλουνγκά, έγινε η αιτία να μην ολοκληρωθεί σήμερα –όπως αναμενόταν– η μεταγραφή του 31χρονου ποδοσφαιριστή στους «κυανέρυθρους»!

Οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ΠΑΕ βρίσκονταν εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα και μάλιστα του έστειλαν τα αεροπορικά εισιτήρια για να βρεθεί σήμερα στην πόλη της Βέροιας και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του!

Ωστόσο, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο παίκτης επικοινώνησε με άνθρωπο της «Βασίλισσας» αναβάλλοντας –για κάποιες μέρες– την άφιξή του στην Ελλάδα! Αν όλα πάνε καλά λοιπόν και δεν προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα, ο Ιλουνγκά θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες στη χώρα μας για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «κυανέρυθρους».

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι υποθέσεις του Γάλλου κεντρικού αμυντικού και του διεθνή αφρικανού επιθετικού, και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum