Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 34 και 37 ετών για ναρκωτικά στην Αγία Βαρβάρα



Συνελήφθησαν στις 31.07.2013 το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο ημεδαποί 34 και 37 ετών, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Αρχικά, στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας, εντοπίστηκε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι και σε αστυνομικό έλεγχο τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (8,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια, σε αστυνομική έρευνα στην οικία του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (48,6) γραμμάρια κάνναβης, 
  • σπόροι κάνναβης συνολικού βάρους (45) γραμμαρίων περίπου, 
  • (130) άδεια σακουλάκια καπνού που τα χρησιμοποιούσε για συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, 
  • ένα αργυρό νόμισμα που υπάγεται στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και 
  • (8) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 3 μέτρων που καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας βρέθηκαν οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης και εκριζώθηκαν. 
Το νόμισμα θα παραδοθεί προς εξέταση στην 11η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum