Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Βέροια - Πανθρακικός (18:00) σήμερα για το κύπελλο Ελλάδας.Με γενική είσοδο 5 ευρώ



Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους θέλουν να κάνουν Βέροια και Πανθρακικός (18:00, OTE3, Sentra 103.3). Ωστόσο, η σκέψη τους είναι περισσότερο στη μάχη της επιβίωσης, παρά στη διάκριση στον συγκεκριμένο θεσμό.
Ειδικά για τη «βασίλισσα του Βορρά» προέχει ο τελικός με τον Αρη την ερχόμενη αγωνιστική. Και στην ομάδα της Κομοτηνής το ματς με τον Ατρόμητο είναι περισσότερο σημαντικό, έχοντας κατά
νου πως παίζουν τη ρεβάνς του Κυπέλλου στην έδρα τους και εκεί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση.
Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα συγκριτικά με το σχήμα που επικράτησε της Ξάνθης θα παραταχθεί η «βασίλισσα» στον σημερινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Καλαϊτζίδης θα ξεκουράσει σχεδόν όλη τη λεγόμενη «βασική» του 11άδα, μιας και ο «τελικός» της Δευτέρας με τον Αρη προέχει στο μυαλό όλων. Βεβαίως, αυτό δεν προϋποθέτει... αδιαφορία για το Κύπελλο, πλην όμως οι προτεραιότητες έχουν «σταχυολογηθεί» διαφορετικά για τους νεοφώτιστους.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα αλλάξει όλη την ομάδα, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις, αφού η κόπωση ορισμένων παικτών ήταν φανερή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Λαδάκης που έκανε οκτώ ράμματα στο κεφάλι (κληρονομιά από μια μονομαχία στο ματς με τον Πανιώνιο).
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ρεάνο, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Μπερτίν, Καλτσάς, Παυλίδης, Μοκακέ, Ιωάννου.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Μουναφό, Καστσελάν, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Κοντογουλίδης, Λουσέρο, Παπαδόπουλος, Μίνγκας

2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum