Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε παράνομα και επικίνδυνα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην Βέροια


Με τα έργα της ανάπλαση που πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες στην Βέροια οι θέσεις για τα αυτοκίνητα έχουν μειωθεί ραγδαία χωρίς να υπάρχει κάποια άμεση λύση!Ειδικότερα οι κάτοικοι του κέντρου έχουν μεγάλο πρόβλημα ώστε να παρκάρουν κάπου κοντά στην κατοικία τους τα αυτοκίνητα τους...Τα έργα όμως ξεκίνησαν ...παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν να παρκάρουν εκεί που συνήθιζαν και αυτό είναι παράνομο και επικίνδυνο!Στην φωτογραφία παραπάνω βλέπουμε την στροφή στην οδό Ανοίξεως μπροστά από το Μουσείο.!Τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα από την δεξιά μεριά του δρόμου είναι μέσα στον δρόμο και κλείνουν την μια λωρίδα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί που έρχονται από αυτή την λωρίδα να αναγκάζονται να μπούνε στο αντίθετο ρεύμα και λόγω της κακής ορατότητας της στροφής να κινδυνεύουν να χτυπήσουν με διερχόμενα οχήματα από  το αντίθετο ρεύμα!Σε άλλες περιπτώσεις όταν συναντιούνται μεγαλύτερα οχήματα η κίνηση κολλάει καθώς δεν μπορούν να περάσουν λόγω των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων!!Καταλαβαίνουμε οτι είναι δύσκολη η εύρεση θέσης παρκαρίσματος στο κέντρο αλλά δεν είναι λύση να κλείνουμε τον δρόμο και βάζουμε σε κίνδυνο διερχόμενους πεζούς και οδηγούς!!









2 σχόλια:

  1. nai re file, paizei na einai h xeiroterh polh se OLH tin ellada, kai apo tis liges pou steneuoun dromous, etsi anagkazoun tn kosmo na paranomisei h' na parkarei sto dhmosio parking, den exoume lefta reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δικαίωμα του καθενός να σταθμεύει το αυτοκίνητό του σε δημόσιο δρόμο, όπου επιτρέπεται (όμως).
    Είναι δικαίωμα επίσης η ασφάλεια που πρέπει να υπάρχει στην οδική κίνηση του καθενός, όπως και η διασφάλισή της από την πολιτεία με τα αρμόδια όργανά της.
    Το θέμα της παράνομης στάθμευσης επί της οδού και όχι πλέον Λεωφόρου Ανοίξεως, χρήζει μεγάλης συζήτησης.
    Το θέμα είναι μέχρι να τελειώσει το έργο να υπάρξει υπομονή από όλους, αλλά και σεβασμός της ασφάλειας όλων οδηγών και πεζών, από αυτούς που δεν κατανοούν ότι πλέον υπάρχουν - έστω και περιορισμένες - ειδικές θέσεις στάθμευσης και είναι άκρως επικίνδυνο να αφήνουν όπου θέλουν τα αυτοκίνητά τους.
    Ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία είναι μεταξύ Αντωνιάδη και Μ. Αλεξάνδρου όπου στην Ανοίξεως εισέρχονται και τα αυτοκίνητα που ανεβαίνουν κάτω από τους Αγίους Αναργύρους. Άσε που αν συναντηθείς με Λεωφορείο ... πείμενε για συνενόηση ...
    Η δε Δημοτική Αστυνομία πρέπει να επεμβαίνει καθημερινά γιατί μιλάμε για επικίνδυνες καταστάσεις αφού ο δρόμος στενεύει και συναντώνται πλαγιομετωπικά τα αυτοκίνητα !
    Ερώτημα σοβαρό στο δημοτικό Συμβούλιο θα ήταν : Πότε θα κατασκευαστεί αυτός ο περίφημος χώρος στάθμευσης κάτω από την Ελιά ή αν προβλέπεται να γίνει και σε άλλο σημείο τέτοιος χώρος.
    Αγανάκτησε ο κόσμος πια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum