Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΚΤΕΛ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΑΛΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο θα έχουν σύντομα οι επιβάτες των λεωφορείων της ΚΤΕΛ Νομού Αττικής Α.Ε.. Η εταιρεία αποφάσισε πιλοτικά την παροχή Wi-fi σύνδεσης στα λεωφορεία που εκτελούν το υπεραστικό δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις....
συγκοινωνιακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο. Η παροχή του διαδικτύου θα επιτευχθεί με την εγκατάσταση στα πούλμαν της Κινητής Ευρυζωνικής Πύλης Moovbox M200 από την εταιρεία infotrip.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η αναβάθμιση της ποιότητας του ταξιδιού και η προσέλκυση νέων πελατών για την ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε. Η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο ώστε να ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο, αντί για το αυτοκίνητο και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις σημαντικές κοινωνικές περιοχές δικτύωσης.

Ήδη ΚΤΕΛ άλλων νομών, όπως το ΚΤΕΛ Κοζάνης, προσφέρουν ευρυζωνικές συνδέσεις για τους επιβάτες των δρομολογίων τους.

Σε εμάς τι θα γίνει;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum