Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Άντρες: σεξ και ξερο ψωμι

Εκεί που εσείς σταματάτε, αυτοί συνεχίζουν…
Γιατί οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ και πώς καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα; Λέει αλήθεια η φίλη σας για το καινούριο της αγόρι που δε σταματά να της ορμάει, ή μήπως είναι υπερβολική. Τελικά, μήπως το σεξ είναι αντρική υπόθεση;

Όλα αυτά και άλλα πολλά απαντώνται όχι από κάποια τηλεφωνική γραμμή μέντιουμ, ούτε από τα ατελείωτα τηλεφωνήματα με τις κολλητές σας, αλλά επιστημονικά τεκμηριωμένα από σύγχρονες έρευνες.


Έτσι, αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο άντρας είναι ταυτισμένος με τη σεξουαλικότητά του, γι΄αυτό και ευχαριστιέται με απλά πράγματα, δηλαδή με πολύ σεξ. Βρέξει, χιονίσει, είτε είστε κουρασμένες, είτε όχι, το παντώς καιρού αγόρι σας θα είναι έτοιμο για όλα. Αλλά ακόμα και για έναν άγνωστο σε εσάς γοητευτικό νεαρό, να ξέρετε πως δε χρειάζονται πολύ περισσότερο από ένα βλέμμα, ένα μίνι κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Το οπτικό ερέθισμα μπορεί να αφυπνίσει όλες τις αισθήσεις χωρίς περαιτέρω συναισθηματικές επενδύσεις.


Από την άλλη η ίδια η νευροχημεία του αντρικού εγκεφάλου οδηγεί σε εύκολη διέγερση, οπότε δε φταίνε τα παιδιά το κεφάλι τους φταίει. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και το γονίδιο του άντρα- κυνηγού που σύμφωνα με το μύθο βρίσκεται σε όλο του το DNA, τότε σταματήστε να αναρωτιέστε και πάρτε το απόφαση.


Οι άντρες και το σεξ πάνε πακέτο. Take it or leave it!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum