Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Προσοχη στις αλλοδαπες τουριστριες-Κανουν καταγγελιες για βιασμους για να εισπραξουν αποζημιωση

Έκαναν ψεύτικη καταγγελία στο Ρέθυμνο για να εισπράξουν αποζημίωση στην πατρίδα του.

Δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών από την Βρετανία , για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση , σχηματίστηκε από την Αστυνομία στο Ρέθυμνο, με αφορμή την καταγγελία που είχαν κάνει πριν από περίπου 15 ημέρες για βιασμό σε βάρος τους, από άγνωστους δράστες στον Πλακιά του δήμου Αγίου Βασιλείου,

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν , από την εμπεριστατωμένη προανάκριση που ενήργησε η Υ. Α. Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Α.Τ. Λάμπης, δεν προέκυψε το αληθές των καταγγελλομένων τους, αντιθέτως, εν γνώση τους κατέθεσαν ψευδώς, ότι έπεσαν θύματα βιασμού, προκειμένου να αποσπάσουν σχετική Βεβαίωση τέλεσης του προαναφερόμενου αδικήματος (πιθανότατα για να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρίες).

Επίσης, σύμφωνα με το cretalive.gr, κατά την ιατροδικαστική τους εξέταση δεν προέκυψαν ευρήματα τέτοια, ώστε να συνηγορούν στην τέλεση της πράξης του βιασμού.

Οι δύο γυναίκες αναζητήθηκαν στο τόπο διαμονής τους , ωστόσο δεν βρέθηκαν αφού μετά την καταγγελία τους και την παραλαβή της σχετικής Βεβαίωσης, εγκατέλειψαν τη Χώρα.

Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από την Υ.Α. Ρεθύμνου, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum