Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο πιο τρομακτικός φράκτης

Μερικοί άνθρωποι παίρνουν σκυλιά ενώ κάποιοι άλλοι επιλέγουν ένα συναγερμό ή ένα σύστημα παρακολούθησης για να κρατήσουν τους διαρρήκτες μακριά. Μια γιατρός από την Βραζιλία όμως έκανε κάτι πιο ακραίο. Χρησιμοποίησε...
μολυσμένες βελόνες με τον ιό HIV για να δημιουργήσει τον πιο τρομακτικό φράκτη που έγινε ποτέ.


Η ορθοπεδικός από την πόλη Sobradinho είχε βαρεθεί να την ληστεύουν. Οι διαρρήκτες συνεχώς πήδαγαν τον φράκτη της και έκλεβαν τα υπάρχοντά της. Της είχαν πάρει την χορτοκοπτική μηχανή, τον στεγνωτήρα μαλλιών και την φωτογραφική της μηχανή όταν αποφάσισε να λάβει σαφώς πιο δραστικά μέτρα.

 Έτσι κρέμασε δεκάδες μολυσμένες σύριγγες με τον ιό HIV στην κορυφή του μεταλλικού φράκτη της και προειδοποίησε τους επίδοξους κλέφτες με μια πινακίδα που έγραφε:  «Φράκτης με αίμα θετικό στον ιό HIV. Όχι καταπάτηση.»

Τοποθέτησε το ασυνήθιστο αντί-διαρρήκτικό σύστημα στις 18 Αυγούστου, και αυτό μάλλον είχε επιτυχία αφού οι διαρρήκτες δεν την ξαναεπισκέφτηκαν. Αυτός που την επισκέφτηκε όμως ήταν ένας εκπρόσωπος των αρχών της πόλης. Δυστυχώς για την γιατρό οι γείτονες της θορυβήθηκαν με τον φράκτη της και την κατήγγειλαν στην αστυνομία. Στις 20 Αυγούστου η γιατρός διατάχτηκε να αφαιρέσει τις σύριγγες μέσα σε πέντε ημέρες και της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους περίπου $ 112.

Οι μολυσμένες βελόνες κατέβηκαν από τον φράκτη στις 21 Αυγούστου, αλλά τώρα η βραζιλιάνα ορθοπεδικός, η οποία επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, θα πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση και κινδυνεύει να χάσει την άδεια της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum