Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

To facebook έπιασε το... τρισεκατομμύριο!

Έναν αριθμό που δύσκολα γίνεται αντιληπτός από τον ανθρώπινο νου «κατέκτησε» το facebook, αποτελώντας το πρώτο site παγκοσμίως που ξεπέρασε το... 1 τρισεκατομμύριο pageviews.

Η σελίδα του υπερ-δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης καθώς και επιμέρους σελίδες του εμφανίστηκαν συνολικά 1 τρισεκατομμύριο φορές παγκοσμίως μέσα στον Ιούνιο του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της online διαφημιστικής εταιρείας DoubleClick.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του facebook σε οποιαδήποτε μορφή του ήταν 870 εκατομμύρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από τα 750 εκατ. που αποτελούν τους επίσημους χρήστες της. Κάτι τέτοιο συμβαίνει γιατί οι περισσότερες σελίδες του Facebook μπορούν κι εμφανίζονται και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες, αλλά με περιορισμένο περιεχόμενο.

Η δεύτερη στη λίστα με τα υψηλότερα νούμερα pageviews ήταν η κινεζική μηχανή αναζήτησης Baidu, με 120 δισεκατομμύρια, και αυτό γιατί η Κίνα δεν επιτρέπει στα μεγαλύτερα sites του κόσμου να λειτουργούν στην επικράτειά της, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει δικές της, λογοκριμένες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum