Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Θρίλερ με την εξαφάνιση της αδελφής γνωστού αθλητή Δέσποινα Τσαπρούνη (video)


Ώρες αγωνίας για την οικογένεια γνωστού αθλητή καθώς η μικρή αδελφή του, δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής εδώ και μία εβδομάδα.

Η 14χρονη Δέσποινα, αδελφή του μπασκετμπολίστα το Ηλυσιακού, Κώστα Τσαπρούνη, αγνοείται από τις 24 Αυγούστου και αναζητείται μέσω του “Χαμόγελου του Παιδιού”.


Οι δικοί της δηλώνουν ότι δεν είχε λόγο να φύγει από το σπίτι καθώς δεν υπήρχαν εντάσεις. Η μικρή είχε γυρίσει πρόσφατα από τις διακοπές της και σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαινόταν να της συμβαίνει κάτι.
Ανακοίνωση έβγαλε και η ομάδα του Ηλησιακού εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στην οικογένεια. “H οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ είναι συγκλονισμένη από την περιπέτεια του Κώστα Τσαπρούνη. Η αδερφή του αθλητή, Δέσποινα, είναι εξαφανισμένη από τις 24 Αυγούστου και παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.
Όλα τα μέλη του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, εκλιπαρούν όποιον γνωρίζει κάτι για το θέμα ή έχει δει την μικρή Δέσποινα να επικοινωνήσει είτε με την Αστυνομία, είτε με το χαμόγελο του παιδιού… Οι ευχές όλων μας για το αίσιο και συντομότερο δυνατό τέλος αυτής της περιπέτειας είναι δεδομένες, όπως και η συμπαράσταση στον Κώστα και την οικογένεια του”.
Βίντεο που ανέβασαν φίλοι της στο Ίντερνετ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum