Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Βέροια:Δημότης επιτέθηκε με λοστό κατά των γραφείων της επιχείρησης σπάζοντας τζάμια στην ΔΕΥΑΒ Βέροιας

Αγανάκτηση, αποτροπιασμός και προβληματισμός είναι τα συναισθήματα που δημιουργούνται μετά το πρωτοφανές επεισόδιο βίας που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ. Δημότης επιτέθηκε με λοστό κατά των γραφείων της επιχείρησης σπάζοντας τζάμια προπηλακίζοντας και υβρίζοντας τους υπαλλήλους της. Το παραπάνω επεισόδιο δημιουργήθηκε για την διακοπή της παροχής υδροδότησης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαθέτει, λόγω οφειλής ενός αρκετά υψηλού ποσού από παλαιότερους λογαριασμούς υδροδότησής του.
« Καταδικάζουμε απερίφραστα το σημερινό επεισόδιο βίας εις βάρος εργαζομένων στην ΔΕΥΑΒ που αν μη τι άλλο προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο να κάνουν σωστά τη δουλειά τους αλλά και της καταστροφής δημόσιας περιουσίας …» τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Δημήτρης Δάσκαλος , ο οποίος προσέθεσε ότι «…η Δ.Ε.Υ.Α.Β. ξεκίνησε μια προσπάθεια συγκέντρωσης των οφειλών από τους καταναλωτές νερού, τόσο της Βέροιας όσο και των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων του ενιαίου Δήμου μας . Επιχειρούμε να βάλουμε φρένο στο μη ελεγχόμενο καθεστώς, που επέτρεπε εδώ και χρόνια σε πολίτες να είναι ασυνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στη Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας.
Είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την ασυνέπεια που εξακολουθούν να επιδεικνύουν μερικοί από αυτούς τους οφειλέτες. Η επιχείρηση δεν μπορεί να επιβιώσει με τέτοιες τακτικές και μοιραία προχωρά καθημερινά σε σφράγιση ωρολογίων ύδρευσης, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού της συμβουλίου. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και θα πρέπει να διασφαλισθεί με κάθε τρόπο η σωστή και χρηστή διαχείριση του προς όφελος όλων μας.».


laikoyra.gr

2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum