Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

5 τρόποι για να πιεις χωρίς να μεθύσετε Βεροιώτες...?

Θέλεις φυσικά να βγεις να διασκεδάσεις αυτή τη νύχτα και η διασκέδαση για εσένα (αλλά και για όλους μας) δε νοείται χωρίς ποτό. Σίγουρα δε θα αποφύγεις τα κεράσματα και τα σφηνάκια. Ok, μπορείς να πιεις όσο θέλεις αρκεί μετά να μη χρειαστεί να οδηγήσεις. Από την άλλη πλευρά, αν κάθε φορά που πίνεις γίνεσαι τύφλα, γκολ, κομμάτια, λιάρδα, σκνίπα, δαντέλα, φέσι, μήπως θα έπρεπε να βρεις κάποιο τρόπο ώστε να αποφύγεις τόσο όλα αυτά, όσο και το φριχτό πονοκέφαλο που θα έχεις το επόμενο πρωί; Και τελικά, για να καταλάβω, μήπως θέλεις να μπεις στους Ανώνυμους Αλκοολικούς;...



1. Όρισε από πριν το πόσα ποτά σκοπεύεις να πιεις. Υπολογίζεις ότι θα κάτσεις 3 ώρες; Θα πιεις, το πολύ, τρία ποτά. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, πάρε μαζί σου μόνο όσα χρήματα χρειάζονται γι’ αυτά και το ταξί της επιστροφής.



2. Μην ανακατεύεις τα ποτά. Αν ξεκινήσεις με μπύρα, συνέχισε με μπύρα. Μην ανακατεύεις σφηνάκια τεκίλας, με ουίσκι και βότκα. Δε θα σου βγει σε καλό.



3. Όταν παραγγέλνεις ένα ποτό, να ζητάς να σου δίνουν και νερό μαζί. Πίνοντας δυο με τρεις γουλιές νερό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αραιώνεις την ποσότητα αλκοόλ και παραμένεις νηφάλιος για περισσότερη ώρα.



4. Μη γίνεσαι ανταγωνιστικός με τους φίλους σου στο ποιος θα πιει περισσότερο. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές αντοχές και αν οι δικές σου είναι μικρότερες από εκείνων, τότε να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν να γελάνε μαζί σου.



5. Αν νιώθεις ότι αρχίζεις να τα βλέπεις όλα διπλά, καλύτερο θα είναι να μη μπεις στη διαδικασία να τελειώσεις το ποτό σου. Καλύτερα να χαλάσεις λίγα ευρώ παραπάνω για ένα ποτό που -τελικά- δε θα πιεις μέχρι να δεις τον «άσπρο πάτο» παρά να χαλάσεις την υγεία σου και να βλέπεις την άσπρη στολή κάποιας χοντρής νοσοκόμας που θα σου κάνει πλύση στομάχου.



Άντε στην υγειά μας...

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum