Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κανουν καμπινγκ σε νεκροταφειο!

Για εκείνους που αναζητούν μία ασυνήθιστη εμπειρία κοντά στη φύση αυτό το ...καλοκαίρι, ένα κοιμητήριο στην Ταϊβάν βρήκε τη λύση.
Το Sakura Cemetery Park, στην κομητεία Γιλάν, στην βορειοανατολική Ταϊβάν, έχει γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα για τους λάτρεις του κάμπινγκ που επιτρέπεται να στήνουν τις σκηνές τους σε έναν χώρο στάθμευσης πίσω από τους τάφους.
Το κοιμητήριο, το οποίο άνοιξε πριν από δύο χρόνια, πουλάει χώρο ταφής για περισσότερους από 7.000 θανόντες και διαθέτει δωρεάν...χώρο για κάμπινγκ σε 15 οικογένειες.
Οι επισκέπτες του δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την θέα που προσφέρει. Το κοιμητήριο βρίσκεται σε ύψος 750 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και βλέπει την κοιλάδα Γιλάν.
Από τις 25 Ιουνίου που ξεκίνησε να επιτρέπεται το κάμπινγκ στους χώρους του τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχουν κάνει εκεί τις διακοπές τους. Σχεδόν όλα τα σαββατοκύριακα του Ιουλίου είναι κλεισμένα.
Μάλιστα στις 16 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί στους χώρους του μία ειδική εκδήλωση για κάμπινγκ για 100 οικογένειες ταυτόχρονα με μία συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum