Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δυο ακόμα μεταγραφές βόμβα θέλει να κάνει η Βέροια


Ο Χάρι Κιούελ είναι το όνομα που κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό στις τάξεις της Βέροιας τα τελευταία 24ωρα ενώ για την θέση του κεντρικού αμυντικού εκτός του Μικαέλ Σιλβέστρ αναμένεται η απάντηση του Σιλβέν Μονσορό.Ο Γιώργος Αρβανιτίδης δείχνει αποφασισμένος να ταράξει τα νερά της Super League φέρνοντας στην Βέροια των Χάρι Κιούελ ενώ για την θέση του κεντρικού αμυντικού εκτός του Μικαέλ Σιλβέστρ αναμένεται η απάντηση του Σιλβέν Μονσορό.
Η υπόθεση του διεθνή Αυστραλού μεσοεπιθετικού δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ και σε περίπτωση θετικής του απάντησης θα επιστρέψει μετά από έναν χρόνο στην Ευρώπη όπως και αυτή του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.
Ο Κιούελ στα 33 του παραμένει από το 1996 εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας (με 58 συμμετοχές και 17 γκολ) έχοντας μεγάλη καριέρα σε Αγγλία και Τουρκία. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στην Λιντς (1996-2003) και ακολούθως στην Λίβερπουλ (2003-2008) πριν μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατασαράι (2008-2011). Την τελευταία δε χρονιά αγωνίστηκε στην πατρίδα του και την Μέλβουρν Βίκτορι.

Ποιος είναι ο Χάρι Κιούελ

Αναλυτικά ο Αυστραλός άσος έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Τουρκία με περισσότερες από 470 εμφανίσεις, 113 γκολ και 88 ασίστ!
Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του πραγματοποιώντας 28 εμφανίσεις, 8 γκολ και 4 ασίστ. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που παρά τα 34 του χρόνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κι αν γίνει το θαύμα και κλείσει στην Βέροια, τότε θα πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές που έχουν γίνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τους τελευταίους μήνες πέρασε ένα οικογενειακό δράμα (αφορά πρόβλημα υγείας συγγενικού προσώπου) και γι αυτό δεν έψαξε ζεστά κάποιο σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του.

Και Μοσνορό

 

Από την πλευρά του ο 31χρονος Μονσορό ξεκίνησε την καριέρα του από την Σοσό (1999-2005) όπου αγωνίστηκε και στο Κύπελλο UEFA, για μία χρονιά (2005-2006) φόρεσε την φανέλα της Λυόν όπου πήγε χρόνο συμμετοχής και στο Champions League για να μεταπηδήσει στην Μονακό (2006-2008). Κι όσο για την τελευταία τετραετία ήταν στέλεχος της Σεντ (2008-2012).
Και οι τρεις περιπτώσεις των Σιλβέστρ, Μονσορό (λογικά ένας από τους δύο) και Κιούελ πρόκειται να ξεκαθαρίσουνε μέχρι αργά το βράδυ όπου η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια τηρεί στάση αναμονής των απαντήσεών τους.
Παράλληλα για το θέμα του προπονητή όλα τα ενδεχόμενα παραμένουνε ανοιχτά για τον διάδοχο του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας.
Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια θα ήθελαν το όλο θέμα να κλείσει μέχρι μεθαύριο Κυριακή χωρίς όμως να βιαστούνε κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται στην άκρη του πάγκου στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό να κάτσει ο Νίκος Καρύδας.

2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum