Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτη η Νατάσα Μποφίλιου χθες στην Βέροια


Μια μοναδική μουσική συναυλία- παράσταση έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου και η μπάντα της χθες στο κατάμεστο Χώρο Τεχνών στη Βέροια. Για περίπου δυόμιση ώρες έδωσε ρεσιτάλ πάνω στη σκηνή, ένα show θα έλεγε κανείς, καθώς η εκφραστικότητα και η επικοινωνία της με το κοινό ήταν εντυπωσιακή, λες και ανταποκρινόταν σε κάποιο θεατρικό ρόλο.

Παρά την αδιαθεσία την οποία αισθανόταν η Ν. Μποφίλιου, και για την οποία ζήτησε συγνώμη, δεν πρόδωσε το κοινό της και ως σωστή επαγγελματίας ερμηνεύτρια έδωσε το καλύτερο της εαυτό επί σκηνής και όπως φάνηκε και από τα χειροκροτήματα ο κόσμος το εκτίμησε και το ευχαριστήθηκε εις διπλούν. 

Μεγαλύτερη απόδειξη, στο τέλος, όταν η ερμηνεύτρια και οι μουσικοί της χαιρέτισαν για να αποχωρήσουν, ο κόσμος συνέχισε να χειροκροτά και να μην σηκώνεται από τη θέση του, κάτι το οποίο οδήγησε την επιστροφή της μπάντας και της Μποφίλιου στη σκηνή για 2 επιπλέον τραγούδια.

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και κυρίως τον συνθέτη της- πατριώτη μας- Θέμη Καραμουρατίδη, αλλά και τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ κ. Μιχαηλίδη και τον διευθυντή κ. Γκαμπέση, όπως επίσης θαύμασε (όπως είπε η ίδια) για δεύτερη φορά το πανέμορφο και ζεστό Χώρο Τεχνών.


1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum