Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Preview: Άρης-Βέροια


Άρης και Βέροια ολοκληρώνουν την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, το απόγευμα της Δευτέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Οι «κίτρινοι» που προέρχονται από δύο ισοπαλίες απέναντι στους «αιώνιους», βλέπουν το ματς ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πετύχουν την δεύτερη τους φετινή νίκη. 

Η φιλοξενούμενη Βέροια μετράει τέσσερις βαθμούς στις τρεις μέχρι τώρα εκτός έδρας αναμετρήσεις της και θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό σερί. 

Άρης 
Χωρίς (ιδιαίτερα) αγωνιστικά προβλήματα θα παρατάξουν τον Άρη οι Πασσιαλής και Μπουγιουκλής. Οι δύο τεχνικοί θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Ψυχογιού αλλά θα έχουν στην διάθεσή τους τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία που εξέτισε την δική του τιμωρία. Η ψυχολογία των «κιτρίνων» βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα μετά τις δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό (1-1, ΟΑΚΑ) και Ολυμπιακό (2-2, «Κλεάνθης Βικελίδης») και θέλουν να δώσουν συνέχεια με νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: 

Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Κανούλας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Γιαννιώτας, Οικονομόπουλος, Ασλανίδης, Τσουκάνης. 

Βέροια 
Με μείον τρεις ποδοσφαιριστές ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη η Βέροια. Ο Νίκος Καρύδας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γεωργέα, Μπεθέρα (τραυματίες), αλλά και στον Γεωργιάδη που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη. 

Η αποστολή της Βέροιας: 

Λόπεζ, Καντιμοίρης, Σνάουτσνερ, Τόμας, Καλί, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καφές, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ιωάννου, Παυλίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Κόστλι, Μπελόν, Πέρεθ, Ζε Βιτόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum