Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

«Ρεσιτάλ διαιτησίας ο κ. Κουκουλάκης»


«Πυρά» κατά του διαιτητή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Μιχάλη Κουκουλάκη, όπου η Βέροια ηττήθηκε από τον Άρη με σκορ 2-1, εξαπέλυσε η ΠΑΕ της «βασίλισσας του βορρά». 

Οι νεοφώτιστοι τονίζουν ότι δεν θα πρέπει να ληφθεί ως αδυναμία το γεγονός ότι σε όλα τα χρόνια του συλλόγου δεν τοποθετούνται δημοσία για διαιτητικά παράπονα.«Ευελπιστούμε το «ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη» να ήταν το τελευταίο…»,αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Πάγια θέση της Π.Α.Ε. Βέροια είναι να μην ασχολείται και να μην βγάζει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. 
Μετά το χθεσινό αγώνα με την Π.Α.Ε. Άρης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο ότι η Π.Α.Ε. Βέροια δεν θα ανεχτεί πλέον τέτοιες διαιτησίες. Παράλληλα, η μη δημόσια τοποθέτηση μας όλα αυτά τα χρόνια, δε θα πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία γιατί σκοπός της ομάδας μας είναι το ευ αγωνίζεσθε και η ίση μεταχείριση όλων των ομάδων. 

Ευελπιστούμε το «ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη» να ήταν το τελευταίο… 

Ευχόμαστε να μην ισχύσει η παροιμία βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και να μην επαληθευτούν οι φήμες ότι ο τελικός στόχος δεν είναι η Π.Α.Ε. Βέροια αλλά ο Πρόεδρος της Ένωσης μας και Πρόεδρος της ΚΕΔ Καραμελίδης Γεώργιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum