Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

"Σφαγή" της Βέροιας...


                             
                "Σφαγή" της Βέροιας από τον Κουκουλάκη!!!

Ανατροπή και νίκη επί της Βέροιας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ηρωική προσπάθεια από τη «βασίλισσα» που έμεινε με εννέα παίκτες. Έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο ο «άρχοντας» και αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα!
Οι «κίτρινοι» απέδειξαν πως βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο, παίρνοντας μια σημαντική βαθμολογική… ανάσα, αν και τα… χρειάστηκαν κόντρα στους «κυανέρυθρους». Ο Καλτσάς άνοιξε το σκορ στο 2’ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, στο 57’ ο Αγκάνθο έφερε το ματς στα ίσια και στο 70’ ο Γκέσιος ολοκλήρωσε την ανατροπή.
Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ο οποίος μοίραζε… αβέρτα κίτρινες κάρτες, απέβαλε λανθασμένα τον Μπαργκάν στο 44’ σε διεκδίκηση φάσης με τον Οικονομόπουλο. Μάλιστα, στο 60’ έδειξε τον… δρόμο για τα αποδυτήρια στον Σνάουτσνερ, δικαιολογημένα και στο 82’ απέβαλε και τον Καζναφέρη για τον Άρη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Βέροια, καθώς στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ με τον Καλτσά στο δεύτερο λεπτό. Ο Ολαϊτάν κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και στο δεύτερο δοκάρι ο Έλληνας άσος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Το γρήγορο τέρμα των φιλοξενούμενων έφερε… αναταραχή στους «κίτρινους», οι οποίοι θέλησαν να «απαντήσουν» άμεσα και στο 6’ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλογέρη στον Καζναφέρη, αλλά ο Κουκουλάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν πολύ ψηλά την πίεσή τους, με αποτέλεσμα να αφήνουν πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία θέλησε να εκμεταλλευτεί η Βέροια, αλλά στο 17’ η κεφαλιά του Καλί δεν ανησύχησε τον Βελλίδη και στο 20’ ο Μαργαρίτης πρόλαβε τον Καλτσά.
Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου του αγώνα, ο Άρης έφτασε μία… ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Καζναφέρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Γκέσιου στο δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πέρεθ.
Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου, έγινε η φάση που στιγμάτισε την αναμέτρηση. Ο Μπαργκάν συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Οικονομόπουλο, αμφότεροι βρέθηκαν στο έδαφος. Ο Κουκουλάκης καταλόγισε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων και έδειξε την κίτρινη κάρτα στον άσο της Βέροιας, η οποία ήταν η δεύτερη και αποχώρησε από τον αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στα καρέ των «κυανέρυθρων» με τον Αγκάνθο. Συγκεκριμένα, στο 57’ ο Παπαστεριανός σέντραρε, ο Γκέσιος πήρε την κεφαλιά και ο Ισπανός άσος με το… μυτάκι άλλαξε την πορεία της μπάλας και έκανε το 1-1.
Μάλιστα, στο 60’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Σνάουτσνερ άφησε με εννέα παίκτες την ομάδα του για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννιώτα στο κέντρο του γηπέδου, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Άρης… κατασκήνωσε στα καρέ της «Βασίλισσας» αναζητώντας το γκολ που θα τον έβαζε επικεφαλής στην αναμέτρηση.
Στο 69’ ο Αγκάνθο απείλησε με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πέρεθ έδιωξε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπετάνος, ο Τόμας δεν έδιωξε σωστά και ο Γκέσιος από το ύψος της περιοχής με σουτ στην κίνηση, έφερε… τούμπα τον αγώνα και «έγραψε» το 2-1 για τους Θεσσαλονικείς.
Στα επόμενα λεπτά, η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει, με όποιες δυνάμεις τις είχαν μείνει, αλλά δεν κατάφερε να βρει τους… διαδρόμους για την εστία του Βελλίδη. Οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Καζναφέρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τους γηπεδούχους, αλλά στο 90’ το σουτ του Αγκάνθο βρήκε σε ετοιμότητα τον Πέρεθ.


onsports

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum